EURO 2024

Εμπαπέ: "Θέλω να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου"

French soccer player Kylian Mbappe gestures at the national soccer team training center in Clairefontaine, west of Paris, Monday, June 3, 2024 ahead of the UEFA Euro 2024. (Sarah Meyssonnier/Pool Photo via AP)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ. © 2024 SARAH MEYSSONNIER/AP IMAGES

Η Εθνική Γαλλίας ετοιμάζεται για το Euro και ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε τις σκέψεις του αναφορικά με την διοργάνωση, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες πέρα από αυτήν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική Bild και αποκάλυψε τις σκέψεις του για το Euro κάνοντας μάλιστα αναφορά και στις φιλοδοξίες του αναφορικά με την Χρυσή Μπάλα.

Η Εθνική Γαλλίας έχει ήδη φτάσει στον προορισμό της στην Γερμανία και ο ίδιος ανυπομονεί να βιώσει αυτό το Euro με τον καλύτερο τρόπο. "Είναι το πρώτο μου "κανονικό" Euro Cup, το 2021 διεξήχθη σε διάφορες χώρες, οπότε δεν ήταν το ίδιο, ήταν παράξενο. Τώρα θέλω να αφήσω το στίγμα μου σε αυτό".

Όσον αφορά τη Γαλλία ενόψει αυτού του τουρνουά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε: "Είμαστε πολύ πεινασμένοι, αλλά το αντιμετωπίζουμε επίσης με ταπεινότητα". Ερωτηθείς για την ήττα της ομάδας τον Μάρτιο από τη Γερμανία (0-2), ο αρχηγός της Γαλλίας ανέφερε: "Τα φιλικά δεν μετράνε, αλλά ξέρουμε ότι η Γερμανία έχει μεγάλη ομάδα, πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά".

Ο ίδιος στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ίδια συνέντευξη στο όνειρο της Χρυσής Μπάλας. "Η Χρυσή Μπάλα συνεχίζει να είναι ο στόχος μου, από την παιδική μου ηλικία θέλω να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, θέλω να συνεχίσω να προοδεύω αλλά χωρίς ποτέ να χάνω την ευχαρίστηση του παιχνιδιού".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ