ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Το αποκλειστικό ρολόι, που επέλεξε να φορέσει στην παρουσίασή του από την Ρεάλ Μαδρίτης

Kylian Mbappe, of France, listens to questions during a news conference after being presented to fans as a new Real Madrid player at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, July 16, 2024. (AP Photo/Andrea Comas)
Kylian Mbappe, of France, listens to questions during a news conference after being presented to fans as a new Real Madrid player at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, July 16, 2024. (AP Photo/Andrea Comas) © 2024 ANDREA COMAS / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να φορέσει στην παρουσίασή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, ένα αποκλειστικό ρολόι της "Hublot" αξίας, 48.800 ευρώ. 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πραγματοποίησε το όνειρό του. Φόρεσε την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και παρουσιάστηκε σε απόλυτη αποθέωση στο κατάμεστο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Ο Γάλλος σούπερ σταρ περίμενε πολύ καιρό για αυτήν τη στιγμή, για αυτό και είχε προσέξει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνισή του.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε για την περίσταση ένα από τα πιο αποκλειστικά ρολόγια της αγοράς. Πρόκειται για το "Square Bang Unico King Gold Blue", που ανήκει στη μάρκα "Hublot".

Αυτό το μοντέλο 42 χιλιοστών διαθέτει μια θήκη κατασκευασμένη από σατινέ φινίρισμα και γυαλιστερό χρυσό 18 καρατίων.

Η υπογραφή του συμβολαίου του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης
Η υπογραφή του συμβολαίου του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης PRINT SCREEN

Αυτό το κράμα το καθιστά ένα από τα πιο ανθεκτικά στην αγορά. Το λουράκι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από μαύρο και μπλε καουτσούκ με ρίγες, έχει κλείσιμο με μαύρη επίστρωση χρυσού 18 καρατίων και πόρπη από τιτάνιο, που όχι μόνο προσθέτει στην κομψότητα του ρολογιού αλλά διασφαλίζει ότι παραμένει σταθερό στον καρπό.

Η έκδοσή του είναι περιορισμένη και η τιμή του ανέρχεται στα 48.800 ευρώ.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ