ΑΡΣΕΝΑΛ

Εμπιστοσύνη Βενγκέρ σε Γκαλάς

LONDON - MARCH 15:  William Gallas of Arsenal applauds the crowd at the end of the Barclays Premier League match between Arsenal and Middlesbrough held at the Emirates Stadium on March 15, 2008 in London,  England.  (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
Γκαλάς GETTY IMAGES

Ο Αρσέν Βενγκέρ δείχνει απτόητος από τα δημοσιεύματα του Τύπου για τις εμφανίσεις του Γουίλιαμ Γκαλάς και δηλώνει πλήρη εμπιστοσύνη προς τον Γάλλο αμυντικό

Ο τραυματισμός του Εντουάρντο έχει επηρεάσει τους παίκτες της Άρσεναλ σύμφωνα με τον Αλσατό τεχνικό: " O Γκαλάς έχει την υποστήριξη μου και τον εμπιστεύομαι όπως και όλη την ομάδα. Βρισκόμαστε σε δύσκολη περίοδο αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε τους αγώνες που απομένουν. Μας ασκείται μεγαλύτερη κριτική από ότι τις άλλες φορές.

Αυτό που θέλουμε είναι να εμφανιστούμε βελτιωμένοι και ξέρουμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Την Κυριακή παίξαμε καλά αλλά θέλουμε περισσότερη βελτίωση. Αυτό που πληρώνουμε είναι ότι έχουμε κάνει πολλά αμυντικά λάθη

".

Τα λόγια του Γκαλάς για την απόδοση του Γουόλκοτ παρερμηνεύτηκαν, σύμφωνα με τον Βενγκέρ: " Δήλωσε ότι ο Γουόλκοτ θα μπορεί να γίνει ο νέος Ρούνεϊ αλλά πρέπει να δουλέψει. Δεν δήλωσε κάτι άσχημο αλλά έτσι όπως εμφανίστηκε ήταν άσχημο. Είναι κακό να λες σε κάποιον ότι χρειάζεται δουλειά".




TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ