ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμπλοκή, αλλά...

Εμπλοκή, αλλά...
λεντεσμα

Ο πρόεδρος της Σαν Λορέντσο, Ραφαέλ Σαβίνο, μπλοκάρει τη μετεγγραφή του Κριστιάν Λεντέσμα

Ο Λεντέσμα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως η Σαν Λορέντσο αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, καθώς φαίνεται πως δεν ικανοποιείται από την οικονομική πρόταση του Ολυμπιακού. Πάντως, ο πειραϊκός σύλλογος δεν ανησυχεί και πιστεύει πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος...
"Θα είναι τρέλα..."
Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Αργεντινής, Ραφαέλ Σαβίνο, δήλωσε στον Τύπο της Αργεντινής: " Θα είναι τρέλα να αφήσουμε τον Λεντέσμα να πάει στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον μάνατζέρ του, Αντριάν Καστεγιάνο και του είπα ότι δεν συμφωνούμε, γιατί δεν τον αγοράσαμε για έξι μήνες. Θα ήταν τρέλα αν τον αφήσουμε τώρα. Δώσαμε 250.000 δολάρια στην Αργεντίνος Τζούνιορς, ενώ ο παίκτης, μάς κοστίζει 300.000 δολάρια το χρόνο.

Κάναμε μία πολύ σημαντική θυσία για να τον φέρουμε εδώ, γιατί ο Ραμόν Ντίαζ (προπονητής της Σαν Λορέντσο) είχε ζητήσει ειδικά αυτόν και δεν ήθελε άλλους παίκτες. Δεν έχει κανονιστεί ακόμα τίποτα. Η Σαν Λορέντσο κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Χωρίς τη συγκατάθεσή μας, δεν μπορεί να γίνει η μετεγγραφή. Η πρόταση δεν μας ικανοποιεί και κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν πρόκειται να προχωρήσει αυτή η μετεγγραφή.

Η πρόταση δεν μας ενδιαφέρει, είναι πολύ χαμηλή. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούμε να πουλήσουμε έναν παίκτη που είχαμε μόλις έξι μήνες. Καταλαβαίνω ότι ο παίκτης έχει ενθουσιαστεί, αλλά θα μας κατακρίνουν αν δεν χειριστούμε καλά την υπόθεση και αν δεν πουλήσουμε όπως πρέπει, κάτι που μας ανήκει



".

Αισιόδοξος ο Καστεγιάνο

Η Σαν Λορέντσο έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη (το άλλο 50% ανήκει στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή), ο Σαβίνο δεν είναι ικανοποιημένος από τις 750.000 δολάρια που θα βάλει στο ταμείο του ο σύλλογος, αφού η πρόταση του Ολυμπιακού λέγεται πως ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο δολάρια, με τα μισά χρήματα να πηγαίνουν στον μάνατζερ του Λεντέσμα, Αντριάν Καστεγιάνο.

Ο ατζέντης του παίκτη, από την πλευρά του, έχει αντίθετη άποψη και εμφανίστηκε βέβαιος για την ολοκλήρωση της μετεγγγραφής. " Είχαμε μία συνάντηση που ήταν θετική, όπου λύθηκαν κάποια πράγματα, αλλά απομένουν και άλλα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα βρούμε. Σήμερα ή αύριο θα συναντηθώ με τον Σαβίνο για να διαπραγματευτούμε, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όμως, υπάρχουν 70-80% πιθανότητες για να γίνει αυτή η μετεγγραφή, αν και η Σαν Λορέντσο κρατάει σκληρή στάση. Θα είναι μία δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη για τον Λεντέσμα. Το ιδανικό είναι να βγουν όλες οι πλευρές κερδισμένες".

Ενοχλήσεις ο Γκαλέτι

Χωρίς τον Λουτσιάνο Γκαλέτι συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Σέεφελντ. Ο Αργεντινός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο, στη διάρκεια της πρωϊνής προπόνησης και στη συνέχεια, καθώς και το απόγευμα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο ποδοσφαιριστής θα επανεξεταστεί αύριο προκειμένου να αποφασιστεί η συμμετοχή του στο αυριανό (19:00) φιλικό με την Βικτόρια Πλζεν.

Παράλληλα, ο Πατσατζόγλου ακολούθησε, λόγω κόπωσης, μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης και αύριο θα αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει στο φιλικό με τους Τσέχους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λεοζίνιο, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι στο Σέεφελντ.

*Άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής του τελευταίου φιλικού του Ολυμπιακού στην Αυστρία, με αντίπαλο την Μαγιόρκα (29/7). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κούφσταϊν, αντί του Βοργκλ όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί, καθώς στο γήπεδο αυτό πραγματοποιούνται έργα.











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ