ΑΡΗΣ

Εμπόδιο ο Αμπρέου και για Τζόνσον

Εμπόδιο ο Αμπρέου και για Τζόνσον
Άρης-οπαδοί

Όσο ο Αμπρέου δεν φεύγει τόσο δυσκολεύει η περίπτωση Τζόνσον. Πρόβλημα με εισιτήρια στο Περιστέρι

Ο Τζόνσον μπορεί να ανήκει στην Φούλαμ παρόλα αυτά όμως όπως και πέρσι που είχε δοθεί δανεικός στην Κάρντιφ ανάλογη σκέψη υπάρχει και για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ο 25χρονος διεθνής Αμερικανός επιθετικός με την φανέλα των ΗΠΑ – με 35 συμμετοχές και 12 γκολ – φαίνεται να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της σχετικής λίστας υπό αναζήτησης επιθετικού στα πλαίσια της περιόδου του Ιανουαρίου με μείον για τον ίδιο ότι καταλαμβάνει θέση ξένου.

Αυτό γιατί στο ρόστερ του Άρη όσο ο Σεμπάστιαν Αμπρέου που βρίσκεται στην πατρίδα του την Ουρουγουάη δεν υπογράφει την λύση του συμβολαίου του συνεχίζει να καταλαμβάνει μία εξ αυτών αν και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Μάλιστα ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός από την στιγμή που δεν τα βρήκε τελικά με την Μάλαγα απομένει αν κάτι τέτοιο θα γίνει με κάποια από τις Σαν Λορέντζο της Αργεντινής, Νασιονάλ της πατρίδας του ή και το πιο μακρινό σενάριο με μία εκ των Καβάλα ή Λάρισα που έδειξαν να ενδιαφέρονται να εντάξουν τον "Loco" στο δυναμικό τους.

Κατά τα άλλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός πλάνων εν όψει του υπόλοιπου της φετινής αγωνιστικής περιόδου μοιάζουν να είναι οι Λεάντρο Γκρασιάν και Βαλεντίν Ρομπέρζ αλλά και ο Πίτου Γκαρσία. Εξάλλου δεν είναι μυστικό ότι στον Άρη εκτός από επιθετικό κινούνται για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ αλλά και αν αποτελέσει παρελθόν ο Ρομπέρζ πολύ πιθανό και για έναν κεντρικό αμυντικό.

Στο καθαρά αγωνιστικό το σημερινό πρόγραμμα του Κούπερ περιλάμβανε διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στα πλαίσια της συνέχισης της προετοιμασίας για το παιχνίδι που ακολουθεί της επόμενης Τρίτης (05/01, 19:00) με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Το πρωί οι παίκτες του Άρη έκαναν βάρη, ενώ το απόγευμα δούλεψαν περισσότερο στην τακτική. Απόντες ήταν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι τρεις αδειούχοι Νέτο, Ρομπέρζ και Αμπρέου με τον πρώτο να αναμένεται σήμερα το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης δεν γυμνάστηκε ο Ίαν Ντέιλι ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση με υψηλό πυρετό ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Νταρίο Φερνάντεζ. Απών αλλά δικαιολογημένος ήταν και ο Φρανθίθκο Χαβίτο, ο οποίος ταξίδεψε στην Ισπανία με τις ευχές όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος να τον συνοδεύουν, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Αύριο το πρόγραμμα του Κούπερ περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση.

Σε αναμονή για τα εισιτήρια στο Περιστέρι

Ξαφνικό εμπόδιο προέκυψε στην διάρκεια του σημερινού πρωινού στην διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης του παιχνιδιού του Ατρόμητου με τον Άρη στο γήπεδο του Περιστερίου της επόμενης Τρίτης (05/01, 19:00) καθώς και ενώ η Λίγκα και οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να χορηγηθούν κανονικά τα 1.000 εισιτήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης η αστυνομική αρχή είχε την δική της άποψη.

Η ΠΑΕ Άρης μετά από συμφωνία με την ΠΑΕ Ατρόμητος για αμοιβαία ανταλλαγή εισιτηρίων και με δεδομένο ότι οι οπαδοί του Ατρομήτου φιλοξενήθηκαν την 1η αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε παραλάβει 1000 εισιτήρια για τον αγώνα της 5ης Ιανουαρίου.

Σήμερα το πρωί ωστόσο κατά την διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης και ενώ η Λίγκα και οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να χορηγηθούν κανονικά τα εισιτήρια, η αστυνομική αρχή για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας δεν συμφώνησε να ορισθεί ζώνη ή τμήμα των κερκίδων αποκλειστικά για τους φιλάθλους του Άρη.

Παρά τις παρεμβάσεις των ανθρώπων των δύο ΠΑΕ, αλλά και της Λίγκας η απόφασή της Αστυνομίας δεν άλλαξε με αποτέλεσμα πλέον στο πρακτικό της σύσκεψης να καταγραφεί ότι πλέον θα αποφασίσει για το θέμα ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού με βάση το νόμο 2725/99 που θα πάρει και την τελική απόφαση.

Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι της Λίγκας, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας και ο παρατηρητής του αγώνα σημείωσαν στα πρακτικά ότι η μοναδική δυνατότητα της αστυνομίας (βάση του νόμου 3708/08) είναι η έκφραση της σύμφωνης γνώμης και όχι της τελικής απόφασης και παράλληλα θεωρούν την οποιαδήποτε μονομερή έκδοση απόφασης από την πλευρά της Αστυνομίας παράνομη και παράτυπη.

Η ΠΑΕ Άρης όπως και η ΠΑΕ Ατρόμητος συμφώνησαν με τα παραπάνω και πλέον αναμένουν την άμεση σύγκλιση σύσκεψης για την έκδοση της τελικής απόφασης.

Η ευχή του Κούπερ

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη, του προέδρου του ΑΣ, Νίκου Παπαδόπουλου, μελών του ΔΣ αλλά και του τεχνικού της ομάδας Έκτορ Ραούλ Κούπερ και του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη, πραγματοποιήθηκε τοο μεσημέρι της Τρίτης στο ARIS SPORTS CAFE η γιορτή των ομάδων Κ21 και Κ17 της ΠΑΕ υπό την επίβλεψη του υπευθύνου των τμημάτων Στέφανου Γιώρη.

Χωρίς καμία αμφιβολία πέρα από το πολύ ζεστό κλίμα και τις… καθιερωμένες βασιλόπιτες, εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του Αργεντινού προπονητή της ομάδας που δίνοντας το παρών ευχήθηκε στους νεαρούς αθλητές πολύ σύντομα να είναι σε θέση να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του στην πρώτη ομάδα του Άρη.
































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ