ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εμρέ Ντεμίρ, η πρώτη κίνηση της Μπαρτσελόνα μετά από την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι

Εμρέ Ντεμίρ, η πρώτη κίνηση της Μπαρτσελόνα μετά από την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι

Παίκτης της Μπαρτσελόνα γίνεται σύμφωνα με πλήθος τουρκικών μέσων ο Εμρέ Ντεμίρ, ένας 17χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στην Καϊσερισπόρ.

Λίγες μόλις ημέρες μετά από την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, που από το βράδυ της Τρίτης (10/8) είναι και επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα μπαίνει με μικρά βήματα στην επόμενη σελίδα της ιστορίας της.

Ο Αργεντινός σούπερσταρ έκλεισε ένα κεφάλαιο 21 ετών, με τους Καταλανούς να αναζητούν πλέον νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα τους βοηθήσουν να κάνουν μια νέα αρχή. Ένας από αυτούς είναι ο Εμρέ Ντεμίρ, ένας 17χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στην Καϊσερισπόρ και θα μείνει εκεί μέχρι να συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του στις 15 Ιανουαρίου του 2004.

Ο Ντεμίρ έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του τουρκικού πρωταθλήματος όταν έβαλε το πρώτο του γκολ σε ηλικία 15 ετών και 299 ημερών, είναι γεννημένος στη Μερσίνη, στο νοτιοανατολικό μέρος της χώρας και έχει απλά το ίδιο επώνυμο με τον Γιουσούφ Ντεμίρ που, ως Αυστριακός, αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β'.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ