ΠΑΟΚ

Ένα εκ. ευρώ για δύο χρόνια σε Τσιρίλο

Ένα εκ. ευρώ για δύο χρόνια σε Τσιρίλο
Τσιρίλο

Στην καλύτερη δυνατή πρόταση για την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, φρόντισε στην διάρκεια της χθεσινής μέρας να στείλει το σχετικό μήνυμα μέσω του εκπροσώπου του Τσιρίλο, Ίλια Ίβιτς, να του μεταβιβάσει την επίσημη πρόταση που του κατατέθηκε και παράλληλα τον προσκάλεσε να έρθει στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την καριέρα του.
Πλέον μετά την ενημέρωση του ο Ιταλός αμυντικός που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ καλείται με την σειρά του τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει την ίδια ώρα που έχει στα χέρια του δυο ακόμα προτάσεις. Η μία είναι από την Μπενφίκα και η άλλη από μία ιταλική ομάδα την Κατάνια.

Παράλληλα με την περίπτωση του Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ και στις επαφές τους με τον Ίλια Ίβιτς συζητούν και αυτή του αδερφού του Βλάνταν Ίβιτς που την στιγμή αυτή τουλάχιστον δένεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Το στοιχείο αυτό ωστόσο δεν έχει εμποδίσει τους ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε προφορικό επίπεδο να έχουν κάνει λόγο για συμβόλαιο 2 ετών εφόσον μείνει ελεύθερος από την «Ένωση».

Κατά τα άλλα η απόκτηση του διεθνή Ούγγρου της Φερεντσβάρος, Ζολτ Λάτσκο, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν από τις 6 Ιουνίου εξαιτίας υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του αλλά παρόλα αυτά στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα ώστε να εξασφαλίσουν έστω και προφορικά το ναι του 21χρονου.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ουγγαρία στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα τσεκάρει διεθνή Μαγυάρο που έχει προταθεί τις τελευταίες μέρες ενώ στη χθεσινή συνάντηση μεταξύ τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης συζητήθηκαν τα ονόματα των Σκούφαλη και Ταραλίδη.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ