ΑΓΓΛΙΑ

Ένα... iPod έδωσε την κούπα στη Μ.Γιουνάιτεντ!

Ένα... iPod έδωσε την κούπα στη Μ.Γιουνάιτεντ!
Φόστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μπεν Φόστερ αποκάλυψε πως ένα iPod κινητού τηλεφώνου ήταν το μυστικό της επιτυχίας στο Κάρλινγκ Καπ!

Για την ακρίβεια "βοηθήθηκε" από την υπηρεσία iPod, μέσω της οποίας μπόρεσε να παρακολουθήσει λίγο πριν την διαδικασία των πέναλτι παίκτες των "σπιρουνιών" να δοκιμάζουν την τύχη τους από τα 11 βήματα, γεγονός που έπαιξε το ρόλο του στη συνέχεια.
Το συγκεκριμένο σκηνικό πήρε μεγάλη έκταση στη "Γηραιά Αλβιώνα", από τη στιγμή που ακόμα και ο πρόεδρος της FIFA Ζεπ Μπλάτερ έχει ταχθεί κατά της χρήσης της τεχνολογίας του βίντεο, όμως ο νεαρός γκολκίπερ των "κόκκινων διαβόλων" δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει την παραμικρή κύρωση από την αγγλική FA, όπως έγινε γνωστό.

"Λίγο πριν χτυπηθούν τα πέναλτι κοίταζα στο iPod μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Έρικ Στίλε και περιείχε εικόνες από ποδοσφαιριστές της Τότεναμ να χτυπούν πέναλτι.

Μου είπαν για τον Τζέιμι Ο'Χάρα ότι πρέπει να μείνω όρθιος και να είμαι δυνατός και ότι θα επέλεγε τη γωνία που τελικά επέλεξε.



Είχα κάνει πολλή έρευνα πριν, όμως αυτή ήταν μία καινοτομία που φέραμε στο σύλλογο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπεν Φόστερ, ενω από την πλευρά του ο πρώην διαιτητής της Πρέμιερ Λιγκ, Γκράχαμ Πολ, δήλωσε στην "Daily Mail" πως η τεχνολογία του iPod "επιτρέπει σε κάποιους να εκμεταλλευτούν τα παραθυράκια που υπάρχουν στους κανονισμούς της FIFA".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ