ΑΕΚ

Ένα μήνα έξω ο Λυμπερόπουλος

Ένα μήνα έξω ο Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος, τραυματισμός

Σοκ για την ΑΕΚ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο καθώς ο αρχηγός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει τουλάχιστον ένα μήνα.

Η κακοδαιμονία για την ΑΕΚ δεν λέει να σταματήσει. Μέσα στα χίλια προβλήματα έχει και αυτά των τραυματισμών. Μετά την απουσία Γκούντγιονσεν (σχεδόν για όλη τη σεζόν) και του Παντελή Καφέ (ένα μήνα), ήρθε η σειρά του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο και το αποτέλεσμα έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο με τον Λύμπε να ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας

Έτσι λοιπόν μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει στα επόμενα ματς μόνο έναν επιθετικό και αυτός δεν είναι άλλος από τον Στιβ Μπέλεκ. Το θετικό στην όλη υπόθεση, είναι πως ο Καμερουνέζος δείχνει να ανεβαίνει με τα δύο γκολ στο Αγρίνιο, αλλά σίγουρα η ΑΕΚ θα πρέπει να ξεπεράσει τα επόμενα εμπόδια με επιπλέον προβλήματα.

Το σίγουρο είναι, πως επειδή ο Νίκος Κωστένογλου θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια λύση στον πάγκο, η επιλογή του Θωμά Τσίτα είναι μονόδρομος για την πρώτη ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ