ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένα τρελό, τρελό μεταγραφικό σενάριο

Télam Buenos Aires 14/04/2012
 Independiente derrotó 4 a 1 a Racing en un clásico de Avellaneda al que ambos conjuntos llegan con la necesidad imperiosa de ganar. Los goles fueron de Teófilo Gutiérrez, expulsado en el complemento, y Facundo Parra (2), Patricio Vidal y Patricio Rodríguez. Festejo del cuarto gol del local.
 Foto: Maria Candelaria Lagos/Télam/cb
Ροντρίγκες TELAM BUENOS AIRES 14/04/2012 INDEPENDIENTE DERROTO 4 A 1 A RACING EN UN CLASICO DE AVELLANEDA AL QUE AMBOS CONJUNTOS LLEGAN CON LA NECESIDAD IMPERIOSA DE GANAR. LOS GOLES FUERON DE TEOFILO GUTIERREZ, EXPULSADO EN EL COMPLEMENTO, Y FACUNDO PARRA (2), PATRICIO VIDAL Y PATRICIO RODRIGUEZ. FESTEJO DEL CUARTO GOL DEL LOCAL. FOTO: MARIA CANDELARIA LAGOS/TELAM/CB

Δυο συμπαίκτες, τρεις διαφορετικές ομάδες και ένα παλαιό χρέος κάνουν μία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό! Διαβάστε το "τρελό" σενάριο που φέρνει στο Λιμάνι τον Πατρίσιο Ροντρίγκες.

Ας πούμε πρώτα την είδηση και μετά πάμε στα δύσκολα. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Πατρίσιο Τζουλιάν Ροντρίγκες. Όλα καλά; Όλα καλά.

Τα πράγματα αρχίζουν και μπλέκονται όταν στο κόλπο μπαίνει ο Λεονέλ Νούνιες. Τον θυμάστε εκείνον τον Αργεντινό επιθετικό με τα φουσκωμένα μάγουλα; Όπως φαίνεται θα παίξει ρόλο στη μεταγραφή.

Το 2007 ο Ολυμπιακός απέκτησε από την Αργεντίνο Τζούνιορς για 3 εκ. ευρώ τον Λεονέλ Νούνιες. Ένα χρόνο μετά ο παίκτης έφυγε από τον Ολυμπιακό για την Ιντεπεντιέντε, με ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκ. ευρώ.

Εδώ λοιπόν μπλέκονται τα πράγματα. Η Τορίνο (Ιταλία) θέλει τον Πατρίσιο Τζουλιάν Ροντρίγκες και μάλιστα προσφέρει 1.5 εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Έλα όμως που στο κόλπο έχει μπει και ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι μπλοκάρουν το θέμα της απόκτησης του 22χρονου άσου, καθώς η Ιντεπεντιέντε χρωστά ακόμα χρήματα στην ελληνική ομάδα από τη μεταγραφή του Νούνιες!

Έτσι είναι πιθανό με ελάχιστα χρήματα οι ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη και η Ιντεπεντιέντε να ξεχρεώσει την οφειλή της.

Ο Ροντρίγκες πάντως θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην Αργεντινή, αφού αν και 22 ετών έχει αγωνιστεί σε 98 ματς με την ομάδα του και φοράει το νούμερο 10 στην πλάτη.

Εσείς διαβάστε για: Την αφιέρωση στον Αβραάμ και το φιλικό 9-1, τα δημοσιεύματα για Γκρέκο, τη δουλειά στα στημένα, τον ψυχολόγο του Άχενκιρχ και το αφιέρωμα στον Γκρέκο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ