ΑΡΗΣ

Ένα βήμα από Παπαδόπουλο και Καλίνσκι

Ένα βήμα από Παπαδόπουλο και Καλίνσκι

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνή μας επιθετικού Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Αργεντινού αμυντικού χαφ Ένζο Καλίνσκι

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ισπανού Πορτίγια το απόγευμα της Τετάρτης η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς ενίσχυσης.


Οι περιπτώσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Αργεντινού Ένζο Καλίνσκι είναι στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούνε μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο 29χρονος διεθνής μας επιθετικός εξάλλου φαίνεται να επιθυμεί να φύγει από την Θέλτα όπου αγωνίζεται από το καλοκαίρι μέσα στο τρέχον 48ωρο είναι να έχει συνάντηση με τον προπονητή του όπου και θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του.


Κι όσο για τον 24χρονο Αργεντινό κεντρικό χαφ προέρχεται από μια σημαδιακή για τον ίδιο αγωνιστική περίοδο αφού ήταν βασικό στέλεχος της Κίλμες στην επιστροφή της και πάλι στην πρώτη κατηγορία της χώρας της Λατινικής Αμερικής στο πρωτάθλημα της Apertura.


Ο ρόλος πρωταγωνιστή που είχε ο Καλίνσκι όπως αποδείχθηκε δεν άφησε αδιάφορο τον συμπατριώτη του Αργεντινό τεχνικό του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ που άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.


Σύμφωνα με πληροφορίες την στιγμή αυτή υπάρχουνε καταρχήν συμφωνίες με τους δύο ποδοσφαιριστές με όλα να δείχνουνε πως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται στην Θεσσαλονίκη για να περάσουνε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψουνε τα συμβόλαιά τους.


Η διαφαινόμενη απόκτηση του Παπαδόπουλου εκτός από την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη απομένει να φανεί κατά πόσο θα επηρεάσει την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Εντού της Ιντερνασιονάλ που δείχνει να είναι επίσης προ των πυλών. Και όχι μόνο αυτό αλλά και να αναμένεται αύριο (07/01) στην Θεσσαλονίκη.


Τέλος στο προσκήνιο για την ομάδα του Άρη είναι πάντα και το ενδεχόμενο της απόκτηση του Πολωνού αριστερού χαφ της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, Καμίλ Γκροσίτσκι, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε απασχολήσει και στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.


Ωστόσο τα πάντα να εξαρτηθούνε από τις απαιτήσεις της πολωνικής ομάδας και πρώτης αντιπάλου της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην φετινή της πορεία στο Europa League ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η τουρκική Σίβασπορ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ