ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ένα βήμα από την Αλμίρε Σίτι ο Ζαγαρίτης

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης
Ο Βασίλης Ζαγαρίτης EUROKINISSI SPORTS

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλμίρε Σίτι βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 o Βασίλης Ζαγαρίτης.

Η έτσι κι αλλιώς σημαντική και ολοένα αναπτυσσόμενη (και διαρκώς ανανεώσιμη) ελληνική ποδοσφαιρική παροικία στην Ολλανδία ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα ακόμη στέλεχος. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Βασίλης Ζαγαρίτης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλμίρε Σίτι.

Το συμβόλαιο του 23χρονου αριστερού μπακ με την Πάρμα ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, δεν προβλέπονταν -καιρό τώρα- να ανανεωθεί και έτσι δεν θα ακολουθήσει τους "παρμέντσι" στην επιστροφή τους στη Serie Α, οπότε όντας ελεύθερος ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική ομάδα.

Η Αλμίρε Σίτι τερμάτισε στην 13η θέση της φετινής Eredivisie, προσλαμβάνοντας ως νέο τεχνικό της –με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος- τον μέχρι πρότινος βοηθό προπονητή στο επιτελείο του Άγιαξ, Χέντβιγκς Μαντούρο.

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ζαγαρίτη φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες και μόλις διευθετηθούν και αυτές, ο Έλληνας ακραίος αμυντικός αναμένεται να ταξιδέψει στην Ολλανδία ώστε να ολοκληρώσει με τα προβλεπόμενα τη μετακόμισή του στα "μαύρα πρόβατα".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ