ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ένα υπέροχο σχέδιο σε εφαρμογή

Ένα υπέροχο σχέδιο σε εφαρμογή
Δώνης INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα σεζόν και κλείνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη. Ο σχεδιασμός που ξεκίνησε πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, η παραμονή Δώνη και η εγγύηση του Γιώργου Σπανού.

Την ίδια ώρα που οι άλλοι βασανίζονται (που λέει και ο Πανταζής) με το ποιον παίκτη θα διώξουν, ποιον μάνατζερ να βρουν για να τους προτείνει ποδοσφαιριστές, πόσα θα γλυτώσουν, ποιον προπονητή θα φέρουν, ο Ατρόμητος βρίσκεται με διαφορά ένα βήμα πιο μπροστά.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ήδη έχουν κλείσει τρεις μεταγραφές βασικών ποδοσφαιριστών, το προπονητικό κέντρο και το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.

Όλα ξεκινούν όμως από το κεφάλι και όταν αυτό δεν... βρωμάει, όπως λέει και η παροιμία, τότε μπορείς να περιμένεις εντυπωσιακά πράγματα. Εντυπωσιακά βέβαια πάντα σε σχέση με τους άλλους.

Ο Γιώργος Σπανός λοιπόν παράλληλα με τη διορία που έδωσε στον Γιώργο Δώνη, άρχισε να "τρέχει" κάποιες εκκρεμότητες που αφορούσαν το ρόστερ και τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολόγιζαν για τη νέα σεζόν.

Με το ρόστερ ξεκαθαρισμένο λοιπόν, μόλις οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Έλληνα τεχνικού άρχισε και το πανηγύρι των μεταγραφών.

Έξυπνες βόμβες

Ο Ατρόμητος λοιπόν χτύπησε με πολύ έξυπνο τρόπο στο παζάρι. Με όπλο του την διοικητική σταθερότητα και έναν σοβαρό προπονητή, έκλεισε αμέσως τρεις παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα που σίγουρα θα δώσουν ποιότητα τη νέα σεζόν. Μιλάμε για τους Μακρή, Φυτανίδη και Μπέλιτς.

Και οι τρεις ελεύθεροι και από τις αποκαλύψεις της σεζόν, αν και ο δεύτερος μας έκανε νερά φέτος. Είναι δεδομένο λοιπόν πως μέχρι τις 15 του μήνα θα ακολουθήσουν άλλες 2-3 κινήσεις από την ελληνική αγορά (ακούγεται έντονα του Μπαστία και του Ουριμπάρι), ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Δώνης θα έχει όλο το χρόνο να κλείσει τις δυο ποιοτικές μεταγραφές που επιθυμεί (η μία από Αγγλία).

Αυτό είναι το σχέδιο και όπως φαίνεται λειτουργεί στην εντέλεια. Την ώρα που οι άλλοι σταματούν ο... ντούρασελ Ατρόμητος προελαύνει σε προγραμματισμό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ