ΑΡΗΣ

Ένας Γιαπωνέζος για τον Άρη

Ένας Γιαπωνέζος για τον Άρη

Δεδομένη θεωρεί ο Τύπος της Ιαπωνίας την μεταγραφή Ναϊτσούκε Σακάτα στον Άρη. Μάλιστα ο 28χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους "κίτρινους".

Ο Γιαπωνέζος διεθνής αποτελεί εισήγηση του Μανέλ Φερέρ. Όπως τονίζετι η Γιοκοχάμα στην οποία ανήκει ο Σακάτα έχει συμφωνήσει για την μεταγραφή του στον Άρη έναντι 300.000 ευρώ.

" Ο Σακάταπηγαίνει στο ελληνικό πορωτάθλημα σε μία μεταγραφή που έγινε αναπάντεχα. Ο διεθνής μέσος των Γιοκοχάμα Μαρίνος έχει συμφωνήσει προφορικά για 1,5 χρόνο".

Πέταξε από το αεροδρόμιο Ναρίτα του Τόκιο με προορισμό την Θεσσαλονίκη για να επικυρώσει την προφορική συμφωνία" τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Σακάτα τόνισε: " Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φύγω από την Γιοκοχάμα για να παίξω στην Ελλάδα. Βασικός μου στόχος είναι να κερδίσω τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου".

Ο Σακάτα αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Με τη Γιοκοχάμα μετράει 323 συμμμετοχές έχοτας πετύχει 64 γκολ, ένω έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της χώρας του μία φορά. Το 2003 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων σκοράροντας τέσσερα γκολ.

Ο Σακάτα φημίζεται για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, ενώ είναι παντρεμένος με τη διάσημη Γιαπωνέζα τηλεπαρουσιάστρια, Σαγιάκα Φουκουόκα.

Δείτε ένα εντυπωσιακό γκολ του Σακάτα με τη φανέλα της Γιοκοχάμα.


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ