ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενας Καμερουνέζος για το "τριφύλλι"

Ενας Καμερουνέζος για το "τριφύλλι"
μεγιονγκ

Τον Μεγιόνγκ Ζε της Λεβάντε στέλνουν στον ΠΑΟ. Ο "κατάσκοπος" Μουνιόθ ζήτησε προσοχή

Μετά τους Αντριάνο, Σάλβα και τους άλλους υποψήφιους που βγήκαν στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα για την θέση του επιθετικού στον Παναθηναϊκό, οι Ισπανοί στέλνουν και έναν Καμερουνέζο.
Ο 26χρονος επιθετικός Μεγιόνγκ Ζε πρώην παίκτης της Μπελενένσες και νυν της Λεβάντε, είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Las Provincias" της Βαλένθια στόχος των «πράσινων».

Ο Καμερουνέζος παίκτης είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος πέρσι με την Μπελενένσες ενώ είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο τελευταίο Κόπα Αφρικα.

Είναι 26 χρόνων με ύψος 1.84 μ. ανήκει στον ισπανικό σύλλογο που ωστόσο ενδιαφέρεται να τον παραχωρήσει δανεικό ως το τέλος της περιόδου προκειμένου να βρει τον χαμένο του εαυτό.

Από την «πράσινη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψέδευται το ενδιαφέρον για τον 26χρονο που φέρεται πως γνωρίζει ο Βίκτορ Μουνιόθ, ωστόσο τηρείται σιγή ιχθύος στο θέμα ενίσχυσης ή όχι για την περίοδο αυτή.

Μουνιόθ: «Ο καθένας πιστεύει ότι μπορεί να μας κερδίσει»

Μετά την νέα απογοητευτική εμφάνιση των «πράσινων» στην Καλαμαριά (παρόλο την πρόκριση) ο Βίκτορ Μουνιόθ θέλοντας να προλάβει τα χειρότερα, έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε παίκτη για την πορεία τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά την χθεσινή ατάκα στην συνέντευξη Τύπου πως « Με τέτοια εμφάνιση δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και οπουδήποτε αλλού» ο Ισπανός προπονητής αφού πήγε και κατασκόπευσε με τους συνεργάτες του στην Νίκαια, τον προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Ιωνικό στην ομιλία του στους παίκτες ήταν σαφής:

« Δεν αποτελεί δικαιολογία ο αγωνιστικός χώρος για την εμφάνιση στην Καλαμαριά. Ετσι δεν πάμε πουθενά. Mην περιμένετε πολλά πράγματα.

Μπλοκάραμε, δεν είχαμε καθαρή σκέψη και γενικότερα δεν ξέραμε τι ζητούσαμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και υποτίθεται πως πρέπει να βρίσκουμε τους τρόπους για να ξεπερνάμε τα προβλήματα μας. Αυτό το ματς το πήραμε με την βοήθεια της τύχης και του Έμπεντε

» είπε ο Ισπανός αρχικά και συμπλήρωσε:

« Τώρα μην έχετε το μυαλό σας στον ΠΑΟΚ και το ματς Κυπέλλου, ο Ιωνικός είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα και μην σας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του στο πρωτάθλημα.

Κάθε ομάδα θέλει να κερδίζει τον Παναθηναϊκό και το άσχημο είναι πως έτσι όπως παίζουμε εμείς, ο καθένας πιστεύει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Παρόλα αυτά, θέλω να ξέρετε πως πιστεύω πολύ στις δυνατότητες σας και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά

» ήταν μερικά από τα λόγια που είπε στους παίκτες του.

Σε ότι αφορά το κλίμα στις τάξεις των παικτών, άπαντες αναζητούσαν τα αίτια της νέας άσχημης εμφάνισης ενώ συζητούσαν την κλήρωση του Κυπέλλου (τα έβαλαν με την ατυχία τους) και το βαρύ πρόγραμμα της συνέχειας αφού καλούνται να παίξουν για παράδειγμα με τον ΠΑΟΚ τρεις φορές μέσα σε διάστημα περίπου τριών εβδομάδων.

Χαλάρωμα και διευκρινήσεις

Στα αγωνιστικά, όσοι από τους «πράσινους» αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα ασκήθηκαν στο κράτημα της μπάλας σε μικρούς χώρους και ολοκλήρωσαν με σουτ, ταχύτητες και δίτερμα στο οποίο και πάλι ο Βίκτορ Μουνιόθ έδωσε πολλές διευκρινήσεις.

Ο Εζεκιέλ Γκονζάλες προπονήθηκε ατομικά, ενώ θεραπεία έκαναν οι Φίλιππος Δάρλας και Λουκάς Βύντρα.

Την «πάτησε» ο Δάρλας

Ένα μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων θα παραμείνει ο Φίλιππος Δάρλας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στις αρχές της επαναληπτικής αναμέτρησης με τους «Πόντιους» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε σήμερα επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ, ότι υπέστη θλάση στον δικέφαλο και ουσιαστικά υπέστη υποτροπή του προηγούμενου τραυματισμού του στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ