ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενας πάει, ένας έρχεται

Ενας πάει, ένας έρχεται
μορις

Σε αναμονή για κεντρικό αμυντικό και ανακοίνωσης του Μάτος. Σενάρια από Ισπανία για Παντιάνι

Ετοιμο είναι το επόμενο μεταγραφικό "χτύπημα" μετά και τον Μαρτσέλο Μάτος, που θα ανακοινωθεί και επίσημα την Δευτέρα. Στο "τριφύλλι" άπαντες δουλεύουν αθόρυβα ή κυρίως κάτω από άκρα μυστικότητα και εντός των επόμενων ωρών θα αποδώσουν "καρπούς" τα αποτελέσματα της δουλειάς κυρίως από πλευράς Βέλιτς και Πεσέιρο.
Οι δύο άνδρες την ώρα που άπαντες ξεκουράζονταν από το Κυριακάτικο ρεπό, εκείνοι είχαν εκ νέου συνάντηση για να "κλείσουν" το θέμα του ενός από τους δύο αμυντικούς.

Μέχρι τώρα ακούστηκαν αρκετά ονόματα για την θέση αυτή και πιο τελευταία αυτά των Άβαλος (Νασιονάλ Μαδέιρα), Άντερσον (Μπενφίκα) και Παβόν (Ρεάλ Μαδρίτης) ωστόσο κανένα από τα τρία δεν φέρεται να είναι το εκλεκτό της διοίκησης, παρά τις όποιες έπαφές και βολιδοσκοπήσεις εκατέρωθεν.

Σενάρια για Παντιάνι


Την ώρα που άπαντες στο "τριφύλλι" αναμένουν το όνομα του νέου κεντρικού αμυντικού σενάρια από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Βάλτερ Παντιάνι είναι στο στόχαστρο του "τριφυλλιού".

Ο 31χρονος επιθετικός της Εσπανιόλ δεν είναι στα πλάνα του συλλόγου της Βαρκελώνης, αφού δεν καταλογίζεται στις αρχικές επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε και σύμφωνα με τους Ισπανούς υπήρξε επαφή με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από ελληνικής πλευράς.

Οι απαιτήσεις των Ισπανών για την απόκτησή του έχουν πέσει κάτω από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και εκτός από τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρονται και οι Λεβάντε, Θέλτα, την περίπτωσή του.

Αναχωρεί με πίστη και αισιοδοξία

Για την Γερμανία και την πόλη του Μονάχου, αναχωρεί από την Αθήνα ο Νασίφ Μόρις προκειμένου να επισκεφθεί τον ειδικό γιατρό της Μπάγερν Μονάχου σε θέματα παθήσεων στους κοιλιακούς.

Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν αυτές συμπίπτουν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το ιατρικό τιμ του συλλόγου, τότε δεν θα γλιτώσει την επέμβαση, πράγμα και πιο πιθανό.

Ο ίδιος ωστόσο είναι συγκρατιμένα αισιόδοξος για την εξέλιξη της υπόθεσης αν και οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν θα γλυτώσει το "νυστέρι". Σε αυτή την περίπτωση, ο διεθνής με την πατρίδα του αμυντικός θα μπει στο χειρουργείο την Τρίτη και την ίδια μέρα θα επιστρέψει στην Αθήνα ενώ ο χρόνος επιστροφής του κυμαίνεται κοντά στους δύο μήνες.

Και άλλος για Ηράκλειο....

Μετά τους Τζόρβα και Πλιάγκα άλλος ένας "πράσινος" φέρεται να οδεύει προς τα κάτω και πιο συγκεκριμένα προς Ηράκλειο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και ο Γκάντσεφ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Λεβαδειακό, θα συναντηθεί την Δευτέρα και θα συζητήσει με τους διοικούντες του "τριφυλλιού" τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν τον ΟΦΗ και τον δανεισμό του στους Κρητικούς.























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ