ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ένας "Περιστεριώτης" στην Εθνική

Ένας "Περιστεριώτης" στην Εθνική
ανατολακης

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ατρομήτου, ένας πάικτης του και συγκεκριμένα ο Ανατολάκης κλήθηκε στην Εθνική

Ο έμπειρος αμυντικός, θα βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (12/9) στο Όσλο κόντρα στην Νορβηγία.
Ο 33χρονος στόπερ ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδος και το απόγευμα θα προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Σ' ότι αφορά την σημερινή (5/9) προπόνηση, ο μοναδικός απόντας είναι ο Γιώργος Γεωργίου που έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στους δεξιούς προσαγωγούς και δεν θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Περιστερίου, καθώς στο κεντρικό στάδιο του αθλητικού κέντρου της ομάδας, γίνεται συντήρηση του χλοοτάπητα, ενώ λόγω της απουσίας του Γκιγιέρμο Όγιος στο εξωτερικό(σ.σ. Ισπανία), την επίβλεψη των προπονήσεων μέχρι και την Παρασκευή θα αναλάβουν ο βοηθός του Φερνάντο Χοσέ Αργκίλα και ο γυμναστής Πάμπλο Λουνγκιτάνο.

Τέλος σήμερα το πρωί, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις. Αύριο το πρωί άπαντες οι ποδοσφαιριστές-πλην φυσικά του Γιώργου Ανατολάκη- θα μεταβούν στο "Ιατρικό Κέντρο" για να υποβληθούν σε πλήρη καρδιολογικό και αιματολογικό έλεγχο.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ