ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένας "πράσινος" Ινδιάνος

Ένας "πράσινος" Ινδιάνος
Γκόουξ

Ο Αργεντινός αμυντικός Μαρσέλο Γκόουξ ισχυρίζεται ότι ο ατζέντης του συζητάει με τον Παναθηναϊκό

Πρόκειται για τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό, Μαρσέλο Γκόουξ, που έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Ο Γκόουξ με τα ινδιάνικα χαρακτηριστικά είναι ένας αρκετά δυναμικός παίκτης, είναι ελεύθερος (όπερ και σημαίνει ότι υπάρχει μόνο το συμβόλαιο του και όχι ομάδα στη μέση) και από τη σεζόν 2001-02 αγωνιζόταν στη Χιμνάσια.

Το καλοκαίρι ο αργεντίνικος σύλλογος είχε συμφωνήσει να τον παραχωρήσει στην πορτογαλική Μπράγκα όμως η μετεγγραφή δεν ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα ο Γκόουξ να περάσει στα αζήτητα.

"Θα ήταν φανταστικό να έρθω στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω κάτι επίσημο ακόμη, αλλά ο ατζέντης μου, μου είπε ότι μιλάει με την ελληνική ομάδα", είπε στο "GoalNews", ενώ τον τελευταίο καιρό δίνει συνεντεύξεις και μιλάει για την Ελλάδα.

Μεγάλο πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου, η περίπτωση του όμως έχει θετικά στοιχεία, αφού όπως αναφέραμε δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο από καμία ομάδα.

Στο μεταξύ ο Βίγια επιβεβαίωσε το ελληνικό ενδιαφέρον, με τον Αργεντινό επιθετικό να σχολιάζει " ναι, ξέρω ότι κάποιες ομάδες από την Ελλάδα έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα. Μου το έχει μεταφέρει ο ατζέντης μου. Θα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε οτιδήποτε".









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ