ΑΕΚ

Ενδεκαδάτος!

Ενδεκαδάτος!
Μπλανκο

Έτοιμος για 11δα ο Μπλάνκο. Άψογη συνεργασία με Ρίμπο. Ένα γκολ και μία ασίστ στο διπλό για τον αργεντινό!

Ο αργεντινός φορ παρουσίασε βελτίωση στο παιχνίδι του και έδειξε ότι διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία για να προσαρμοστεί στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Είχε καλή συνεννόηση με τους μεσοεπιθετικούς και κυρίως με τον Ριβάλντο, στον οποίο έδωσε μια ασίστ που κατέληξε σε γκολ. Ο Μπλάνκο πέτυχε το άλλο γκολ της νίκης των βασικών (2-0) επί των αναπληρωματικών.
Ανάγκη για καλό ξεκίνημα

Ο Φερέρ δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι η ομάδα του θα αποχωρήσει από τη Βέροια δίχως να έχει καρπωθεί το απόλυτο σε βαθμούς. Ύστερα από τρεις διαδοχικές αποτυχημένες πρεμιέρες πρωταθλήματος (και συνολικά 4 στα τελευταία 5 χρόνια), το συγκεκριμένο ματς είναι ένα επιπλέον στοίχημα για την ΑΕΚ απέναντι σε μια ομάδα που γιορτάζει την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία και αναμφίβολα θα έχει μεγάλο ενθουσιασμό στο παιχνίδι της.

Χωρίς διαφοροποιήσεις

Ο Ισπανός δεν σκοπεύει να αλλάξει διάταξη και πρόσωπα. Αποδείχτηκε και σήμερα ότι η ενδεκάδα που παρέταξε στη Σεβίλλη (με τον Μπλάνο αντί του Λυμπερόπουλου) θα είναι αυτή που θα προσπαθήσει για το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και που, τουλάχιστον κατά τα 10/11, θα επιχειρήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 επί της Σεβίλλης. Όσον αφορά στο σχήμα, ο Ισπανός παρέταξε και σήμερα τους βασικούς σε διάταξη «4-4-2» με τους Ριβάλντο και Μπλάνο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Εξυπακούεται ότι ο Ρίμπο θα παίζει λίγο πιο πίσω από τον «γκολεαδόρ» αφού το παιχνίδι θα περνάει και πάλι από τα πόδια του.

Σε καλό δρόμο

Ο Παναγιώτης Λαγός, ο μεγάλος άτυχος της περυσινής σεζόν, μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Σήμερα έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, διότι ήταν ταλαιπωρημένος από το ταξίδι στη Φινλανδία για να συμβουλευτεί τον γιατρό που τον χειρούργησε στον αχίλλειο τένοντα. Ο διεθνής μέσος θα ξεκινήσει αύριο το 20ήμερο πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής του στην ομάδα πριν μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Υπολογίζεται ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει ποδόσφαιρο ως τέλη του Σεπτεμβρίου.

Ακολουθούν οι υπόλοιποι

Την προσεχή εβδομάδα εξάλλου πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης θα ξεκινήσουν οι Νίκος Γεωργέας, Περπαρίμ Χετεμάι και Παντελής Καπετάνος. Πλησιάζει και η ώρα του Γιώργου Αλεξόπουλου ο οποίος δεν νιώθει πλέον την παραμικρή ενόχληση στο γόνατο και σύντομα θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μηνύματα άκρως ενθαρρυντικά για τον Φερέρ ο οποίος εκτιμά ιδιαίτερα τα προσόντα και των πέντε προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών και ως γνωστόν επιθυμεί όσο το δυνατόν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.

* Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18.30 στους Θρακομακεδόνες και είναι κλειστή για τους φιλάθλους.
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ