ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρεται για τον Μπούσι

Ενδιαφέρεται για τον Μπούσι
Μπουσι

Τον Αλβανό επιθετικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αλμπάν Μπούσι, στοχεύει ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση που δεν τα βρει με τον Μάρτσιν Μίετσελ

Ο παίκτης του Απόλλωνα, με δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ της πατρίδας του αλλά και στον κρατικό ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης ομολόγησε πως είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του αν δεν καταλήξει σε συμφωνία με τον Απόλλωνα.
"Αν και υπάρχει ενδιαφέρον για μένα από την Αγγλία και την Γερμανία, δεν θέλω να μετακομίσω, λόγω και της επιθυμίας της συζύγου μου και θα με ικανοποιούσε να συνεχίσω στην Ελλάδα, παίζοντας σε μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες και στόχους Ευρώπης".

Αύριο θα γίνει μια τελική συζήτηση για την απόκτηση του Γιώργου Μπρέγκου, του ομογενή βορειοηπειρώτη ποδοσφαιριστή που υπέδειξε ο Μιχάλης Μπέλλης στον ΠΑΟΚ από τον Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων. Η συζήτηση θα γίνει με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ομάδας του Νομού Πέλλας και αν δεν υπάρξει διαφορά στο οικονομικό ο παίκτης θα αποκτηθεί, αλλά δεν είναι βέβαιο και πως θα μείνει στην επαγγελματική δύναμη της ομάδας ή θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει εμπειρίες μεγαλύτερες από την Δ΄ εθνική όπου αγωνίζονταν.

Την Τρίτη φθάνει στη Θεσσαλονίκη ο τρίτος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που προορίζεται για τον ΠΑΟΚ. Είναι ο Ελιονάρ Ριμπέϊρο Νασιμέντο, επιθετικός 24 ετών, που θα έρθει για να υπογράψει και να φύγει πίσω στην πατρίδα του.

Ως το Σάββατο πρέπει να λήξει θετικά και η ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Βαγγελή, προς τον οποίο ο ΠΑΟΚ προσφέρει διετές συμβόλαιο αντί συνολικά 140 χιλιάδων ευρώ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ