ΕΥΡΩΠΗ

"Ενδιαφέρεται η ΑΕΚ"

"Ενδιαφέρεται η ΑΕΚ"

Ο "Ρονάλντο της Τσεχίας", Έγκον Βουχ αποκάλυψε στο Sport24.gr πως η ΑΕΚ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Χλάβιτσε ομάδα Γ΄ κατηγορίας της χώρας.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο μάνατζερ του ταλαντούχου άσου ισχυρίστηκε πως δύο ιταλικές ομάδες αλλά και η ΑΕΚ εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο Βουχ, ο οποίος τελικά κατέληξε στην Τέπλιτσε τονίζει στο Sport24.gr πως η ΑΕΚ συνεχίζει να παρακολουθεί την πρόοδο του, παρότι στην "Ένωση" είχαν δηλώσει άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα.

" Ο μάνατζερ μου, μου είχε πει πως η ΑΕΚ είχε ενδιαφέρθηκε πρόσφατα για μένα. Είναι κάτι που ασφαλώς με τιμά αφού πρόκειται για μεγάλο σύλλογο, τον οποίο ασφαλώς και γνωρίζω".

Ο "Ρονάλντο της Τσεχίας" παράλληλα πρόσθεσε πως δεν αποκλείεται άνθρωπος του "Δικεφάλου" να ταξιδέψει στην Τσεχία για να τον δει εν δράσει.

" Απ'ότι γνωρίζω η ΑΕΚ θα στείλει άνθρωπο της εδώ για να με δει αγωνιζόμενο. Θα ήθελα να πολύ να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θεωρώ πως υπάρχει ποιότητα και θα ήταν καλό για την καριέρα μου".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βουχ στο πρώτο μισό της σεζόν σκόραρε τέσσερα τέρματα με τη φανέλα της Χλάβιτσε. Στο πρόσφατο παρελθόν πέρασε από την Πρίμπραμ με τον, Ιταλό τεχνικό Μάσιμο Μοράλες να δηλώνει πως το στιλ παιχνιδιού του παραπέμπει στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ