ΙΩΝΙΚΟΣ

Ενδιαφέρον από τους Rangers

Ενδιαφέρον από τους Rangers
Ρέιντζερς

Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ιωνικού, εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών του Χρήστου Κανελλάκη. Σε 15 ημέρες η απάντηση της ΠΑΕ

Αυτός δεν είναι άλλος από τον σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας τους Rangers, ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει πως αγοράζει το πακέτο των μετοχών έναντι 10πλάσιου ποσού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Rangers:

"Ο κ. Χρήστος Κανελλάκης με επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σάιτ της ΠΑΕ Ιωνικός κάνει γνωστό ότι προσφέρει προς πώληση το 45% των μετοχών που κατέχει, έναντι του ποσού του ενός (1) ευρώ.

Ο Σύνδεσμος των Rangers ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται για την προσφορά και ήδη κατέθεσε επίσημη πρόταση για την εξαγορά του προσφερόμενου ποσοστού έναντι δέκα (10) ευρώ, ποσό δέκα φορές μεγαλύτερο από το ζητούμενο".

Σε 15 ημέρες η απάντηση της ΠΑΕ

Μετά την επίσημη πρόταση για αγορά των μετοχών, από τον σύνδεσμο φιλάθλων, η ΠΑΕ Ιωνικός με ανακοίνωσή της αναφέρει πως θα απαντήσει τις επόμενες 15 ημέρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει ότι έλαβε γνώση της γραπτής πρότασης των οργανωμένων φιλάθλων, με υπογραφή του Προεδρεύοντα (Μαστρογιάννης Θεόδωρος) και θα απαντήσει επίσημα το προσεχές 15ημερο.

Επειδή -όπως είναι φυσιολογικό- θα υπάρξουν αρκετές προτάσεις αναφορικά με την αγορά του 45% (ποσοστό που αναλογεί στον Χρηστο Κανελλάκη), γίνεται γνωστό ότι θα εξεταστούν όλες οι προτάσεις βάσει του Backround του καθενός ενδιαφερόμενου και αναλόγως θα αποφασιστεί που θα παραχωρηθεί το εν λόγω ποσοστό.

Εννοείται ότι προτεραιότητα θα έχουν όσοι είναι αποδεδειγμένα Ιωνικοί. Αυτό που μετράει για τις επόμενες αγωνιστικές είναι ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα και να στηρίξει τα παιδιά που φοράνε τη φανέλα του Ιωνικού μας.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα και ελπίζω οι επόμενοι να προστατεύουν την περιουσία του Ιωνικού από αυτούς τους "φιλάθλους" που μετέτρεψαν το γήπεδο της Νεάπολης σε "γιαπί". Δεν έχω παράπονο από κανένα και θα προχωρήσουμε για να βρούμε την καλύτερη λύση. Ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα και θα σωθεί, είτε είναι στα πλέι άουτ, είτε όχι".

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 26/04 την αναμέτρηση Ηλιούπολη-Ρόδος.
























TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ