ΙΝΤΕΡ

Ενδιαφέρον για Άλβες

Ενδιαφέρον για Άλβες
Μπρούνο Άλβες

Ο Μπρούνο Άλβες βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ σύμφωνα με δημοσίευμα της "A' Bola"

Μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν (27/06), δημοσιεύματα από την Ιταλία ήθελαν την Ίντερ να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου της Πόρτο Ρικάρντο Κουαρέσμα.
Μία μέρα μετά και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή, δημοσιεύματα αυτή τη φορά προερχόμενα από την Πορτογαλία και την "Α' Bola", υποστηρίζουν ότι ο αθλητικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Μάρκο Μπράνκα, έδειξε ενδιαφέρον και για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού των "δράκων", Μπρούνο Άλβες.

Ο Ιταλός παράγοντας συναντήθηκε την Πέμπτη με τους διοικούντες την Πόρτο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του Κουαρέσμα στους Πρωταθλητές Ιταλίας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ο Μπράνκα ρώτησε και για ενδεχόμενο παραχώρησης του διεθνή Πορτογάλου αμυντικού.

Η απάντηση που έλαβε από την Πόρτο ήταν μάλλον αποκαρδιωτική καθώς οι απαιτήσεις των Πρωταθλητών Πορτογαλίας αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά οι "νερατζούρι" πιστεύουν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν με πολύ λιγότερα χρήματα.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Μπρούνο Άλβες αποτελεί την εναλλακτική λύση, πίσω από τον Ρικάρντο Καρβάλιο της Τσέλσι που αποτελεί και τον πρώτο στόχο για την αμυντική γραμμή της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ