ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ενδιαφέρον για Χούτο

Ενδιαφέρον για Χούτο
Χούτος Πεσίνα

Ο Λάμπρος Χούτος είναι ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν στον Παναιτωλικό και η περίπτωση του εξετάζεται από την ομάδα του Αγρινίου

Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται στην Ιταλία για λογαριασμό της Πεσκάρας και επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Παναιτωλικού Γεράσιμος Μπελεβώνης, με δηλώσεις του στο Sport24.gr επιβεβαίωσε την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο, να υπάρχουν επίσημες συζητήσεις με τον "Ιταλό" μέχρι στιγμής, όπως τονίζει χαρακτηριστικά: " Προτάθηκε σε μας ο Χούτος αλλά δεν έχουμε συζητήσει ακόμα με τον παίκτη. Ο Χούτος είναι ανάμεσα σε πολλούς παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα. Θα πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή του προέδρου ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις σε διάφορα θέματα".

Στον Παναιτωλικό αναζητούν τον αντικαταστάτη του Σίνιτσα Γκόγκιτς στον πάγκο, χωρίς να υπάρχει σημαντική εξέλιξη στο θέμα: " Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις προπονητών που είναι διαθέσιμοι. Ο σκοπός μας είναι να βρούμε έναν προπονητή που θα μείνει για χρόνια στην ομάδα. Αυτό δεν το καταφέραμε την φετινή σεζόν, ευελπιστούμε να το πετύχουμε με τον επόμενο προπονητή στην ομάδα", τονίζει ο Γεράσιμος Μπελεβώνης.


TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ