ΕΥΡΩΠΗ

Ενδιαφέρον για Σαλίχι από ΑΕΚ, Άρη

Rapid's Hamdi Salihi reacts after scoring against Wiener Neustadt during their Austrian league soccer match in Vienna September 26, 2009.   REUTERS/Robert Zolles (AUSTRIA SPORT SOCCER)
Rapid's Hamdi Salihi reacts after scoring against Wiener Neustadt during their Austrian league soccer match in Vienna September 26, 2009. REUTERS/Robert Zolles (AUSTRIA SPORT SOCCER) REUTERS

Σύμφωνα με αυστριακό δημοσίευμα, η ΑΕΚ και ο Άρης έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του επιθετικού της Ραπίντ Βιέννης, Χαμντί Σαλίχι.

Ο 27χρονος Αλβανός, που "βάζει φωτιά" στα αντίπαλα δίχτυα τα τελευταία δύο χρόνια στη Ραπίντ, είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος πολλών ακόμα ομάδων, με δύο μάλιστα να είναι από τη γερμανική Μπουντεσλίγκα.

Ο Σαλίχι, που μετράει 46 γκολ σε 80 αγώνες με την αυστριακή ομάδα (49 αγώνες - 29 γκολ φέτος), βρίσκεται στο στόχαστρο των Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν, αλλά και των Ντινάμο Κιέβου, Μακάμπι Χάιφα και Σοσό.

Εκτός αυτών όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport10.at , ο διεθνής Αλβανός, που τη σεζόν 2004-05 είχε περάσει από τον Πανιώνιο χωρίς να... ακουμπήσει (7 αγώνες - 1 γκολ), έχει και Έλληνες "μνηστήρες", οι οποίοι είναι η ΑΕΚ και ο Άρης.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2012 και η Ραπίντ έχει σίγουρα μία πολύ καλή ευκαιρία να τον πουλήσει φέτος το καλοκαίρι, ειδικά μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε.

Γκολ του Σαλίχι στο Ραπίντ Βιέννης - Κάπφενμπεργκ:

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ