ΑΕΚ

Ενδιαφέρον για τον Σλοβένο Ρόμπερτ Κόρεν

Ενδιαφέρον για τον Σλοβένο Ρόμπερτ Κόρεν
κορεν

Ο αρχηγός της εθνικής Σλοβενίας Ρόμπερτ Κόρεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Σλοβενίας.

Ο 29χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Μπρόμιτς την οποία οδήγησε στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η σλοβένικη εφημερίδα "Ekipa" αποκάλυψε ότι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη είναι και η ΑΕΚ.

Ο Κόρεν δεν πρόκειται να μείνει στην Γουεστ Μπρόμιτς καθώς η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του δεν ενεργοποιήθηκε λόγω παρεξηγήσεων με τον προπονητή Ρομπέρτο ντι Ματέο.

Επίσης, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, για τον Σλοβένο παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον οι αγγλικές Φούλαμ, Νιούκαστλ, Στόουκ, Γουλβς και Λέστερ.

Σύμφωνα με την "Daily Mail" ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός. Ο μάνατζερ του παίκτη Ζόραν Κρνέτα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα": " Ο Ρόμπερτ είναι επαγγελματίας και θα πήγαινε σε οποιαδήποτε ομάδα του κάνει καλή πρόταση. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός που αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι μεγάλες ομάδες, αγωνίζονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη και θα ενδιέφεραν τον ποδοσφαιριστή.

Πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον. Έχω μιλήσει με κάποιες ομάδες. Για παράδειγμα με την ΑΕΚ έχουμε μιλήσει. Είχα επαφή με άνθρωπο της ομάδας αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση".

Ο Σλοβένος αγωνίζεται ως δημιουργικός μέσος, ωστόσο σε αρκετά ματς έχει παίξει αμυντικό χαφ. Την φετινή σεζόν έπαιξε 34 ματς με την Γουεστ Μπρόμιτς στην οποία πέτυχε πέντε γκολ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ