ΑΕΛ

Ενδιαφέρον για Τσέχο μέσο-Βαρύ το κλίμα στην ομάδα

Ενδιαφέρον για Τσέχο μέσο-Βαρύ το κλίμα στην ομάδα
Ντόκαλ

Βαρύ το κλίμα αλλά στήριξη σε Ουζουνίδη από Πηλαδάκη. "Ντύνουν" τον Μπόρεκ Ντόλκα στα βυσσινί οι Τσέχοι

Η φετινή σεζόν τείνει να εξελιχθεί σε εφιάλτη για τους φίλους της ΑΕΛ, καθώς βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.
Ο κακός προγραμματισμός του καλοκαιριού, όσον αφορά τις μεταγραφές, έχει στοιχίσει πολύ στην ομάδα, όμως είναι φανερό πλέον πως και η τεχνική ηγεσία έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Χάνεται εκτός έδρας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των βυσσινί την φετινή σεζόν αποτελούν τα εκτός έδρας ματς. Εκεί η ΑΕΛ δεν μπορεί να σταυρώσει βαθμό, αφού σε έντεκα παιχνίδια έχει κάνει μόλις μια νίκη, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες!

Εκείνο όμως που προβληματίζει περισσότερο από όλα είναι η εικόνα της ομάδας, που όταν βγαίνει έξω από το Αλκαζάρ παρουσιάζεται χωρίς ψυχή και πλάνο. Ειδικά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν σαν να μην βγήκαν καν από τα αποδυτήρια.

Παίζει το κεφάλι του ο Ουζουνίδης

Οι τρεις επόμενες αγωνιστικές είναι ίσως οι πιο κρίσιμες για τον Έλληνα τεχνικό, αφού παίζει εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό, στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για να παίξει με την Σκόντα, ενώ τέλος έχει ένα εύκολο, θεωρητικά, ματς με τον Πανθρακικό εντός.

Σε περίπτωση που η ΑΕΛ δεν καταφέρει να πάρει βαθμό στα ματς με ΠΑΟ και Ξάνθη, τότε δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο ο Ουζουνίδης.

Πηλαδάκης:"Στηρίζω Ουζουνίδη"

Λίγο αργότερα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης, με δηλώσεις του στον Nova Sportfm τόνισε πως στηρίζει τον Μαρίνου Ουζουνίδη, αν και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του, σε περίπτωση που τα αποτελέσματα στις επόμενες αγωνιστικές δεν είναι τα επιθυμητά.

"Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του προπονητή. Στηρίζω τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες. Όλοι μαζί θα πολεμήσουμε για να σώσουμε την ομάδα. Ζήτησα από τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή τη στιγμή, επειδή βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Εμπιστεύομαι το τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας".

Στέλνουν Μπόρεκ Ντόκαλ οι Τσέχοι

Μετά τους Σκάτσελ και Μπλάζεκ, άλλος ένας Τσέχος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο της ΑΕΛ. Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο της Σλόβαν Λίμπερετς, Μπόρεκ Ντόκαλ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του, είναι στο στόχαστρο των βυσσινί.

Βέβαια τον νεαρό μέσο θέλει και η Κιέβο, κάνοντας έτσι την απόκτηση του δύσκολη.































TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ