ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον για Τσιρίλο

Ενδιαφέρον για Τσιρίλο
Τσιρίλο

Την προσφορά του ΠΑΟΚ περιμένει ο Τσιρίλο ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε γνωστό πως ο Τσιρίλο θα περιμένει μία επίσημη έγγραφη πρόταση από τον ΠΑΟΚ ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι επαφές. Αυτό πάντως που φαίνεται να υπάρχει την στιγμή αυτή είναι διάθεση για συνεργασία και από τις δύο πλευρές κι αν τελικώς το φλερτ μετατραπεί σε γάμο τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει προχωρήσει σε μία μεγάλη μεταγραφή ενισχύοντας σημαντικά τη μεσαία του γραμμή.
Ο Τσιρίλο μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και πιο συγκεκριμένα του πρωταθλήματος της Super League έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ αφού πρώτα είχε υπογράψει μία ρήτρα βάσει της οποίας δεν θα μπορούσε να πάει είτε στον Ολυμπιακό είτε στον Παναθηναϊκό χωρίς την καταβολή του ποσού του 1.000.000 ευρώ. Όσο για τον Ιταλό; Στα συν για τον ΠΑΟΚ είναι η επιθυμία του να μείνει στην Ελλάδα με τις πρώτες επαφές να είχαν γίνει πριν από 10 περίπου μέρες.

" Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που μου ταιριάζει. Αν τα βρούμε στο οικονομικό τότε έρχομαι...", είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport", που με την σειρά τους ξεκίνησαν μία έρευνα σχετικά με τη ρήτρα που υπέγραψε για να φύγει από την ΑΕΚ.

Παρουσιάζει Άλαν και Μπαϊάνο

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει στις 16:00 στο γήπεδο της Τούμπας τους δύο νεομεταγραφηθέντες Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές της, Άλαν και Μπαϊάνο. Και οι δύο όπως είναι γνωστό είχαν υπογράψει τα συμβόλαια συνεργασίας τους με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας χρονικής διάρκειας δύο και τριών ετών αντίστοιχα.

Στα αγωνιστικά στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας και ξεκίνησε στις 18:00 το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τακτικής, φυσικής κατάστασης, καθώς επίσης και οικογενειακό δίτερμα. Aπόντες ήταν οι Τόργκελε, Γκονζάλεζ, Μίετσελ και Μπαλάφας ενώ ο Μελίσσης γυμνάστηκε μόνος του.

Στην προπόνηση πήραν επιπλέον μέρος δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές, με βελγικό διαβατήριο ένας αμυντικός και ένας επιθετικός.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ