STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αντούνα, σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο

Ο Αντούνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το Μεξικό
Ο Αντούνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το Μεξικό 2021 AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

Για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα, που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, κινούνται οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο.

Μετά την ΑΕΚ και εσχάτως τον Ολυμπιακό, οι Μεξικανοί βάζουν πλέον όλο το Big-4 στη διεκδίκηση της απόκτησης του Ουριέλ Αντούνα.

Σύμφωνα με τον Κάρλος Πόνσε ντε Λεόν, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες κινούνται για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 26χρονου διεθνή με την εθνική Μεξικού, καθώς βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο με την Κρους Ασούλ, όσο και τον ατζέντη του παίκτη.

Όσον αφορά στο τριφύλλι πάντως, υπήρξε άμεση διάψευση όσων υποστήριξαν στο Μεξικό περί ενδιαφέροντος.

Θυμίζουμε ότι τα μεξικανικά δημοσιεύματα παρουσίαζαν τον τελευταίο καιρό την υπόθεση της μεταγραφής του Αντούνα στην ΑΕΚ τελειωμένη, κάτι που μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται, ενώ το "τριφύλλι" προ διετίας έφτασε κοντά στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού με την περίπτωσή του να μην έχει ευτυχή κατάληξη.

Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες (Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) έχουν ψηλά στη λίστα τους τη μεταγραφή εξτρέμ στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι, ωστόσο για την ώρα έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ