ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ενδιαφέρον ΠΑΟ για Σαντ, αλλά όχι πρόταση"

"Ενδιαφέρον ΠΑΟ για Σαντ, αλλά όχι πρόταση"
σαντ

Νικολάς Ρούσο (αντιπρόεδρος Λανούς): "Ο ΠΑΟ ενδιαφέρεται για τον Σαντ, αλλά δεν έχει καταθέσει πρόταση"

" Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή, το οποίο είναι τιμή για εμάς. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως καμία ομάδα δεν έχει κάνει κάποια προσφορά στη Λανούς. Βλέπω διάφορες ομάδες που τον θέλουν, αλλά καμία δεν τον πλησιάζει για να προσφέρει τα χρήματα που ζητάει η Λανούς", δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Λανούς ο Ρούσο, ο οποίος πρόσθεσε:

" Το να φύγει ο Σαντ το βλέπω 50-50. Εμείς δεν θέλουμε να μπούμε εμπόδιο στην καριέρα του, αλλά για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και γνωρίζουμε όλα όσα αντιπροσωπεύει για την ομάδα".

Ο Ρούσο μίλησε και για την περίπτωση του Αγουστίν Πεγετιέρι, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ, αλλά για τον οποίο η "Ένωση" δεν φαίνεται διατεθειμένη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, καθώς προτιμά να ανανεώσει το δανεισμό του Αργεντινού μέσου.

" Για την περίπτωση του Πεγετιέρι, αυτό που θέλει να κάνει η ΑΕΚ είναι να ανανεώσει το δανεισμό του παίκτη, το οποίο εμένα μου φαίνεται περίπλοκο, διότι δεν είναι αυτό που εμείς θέλουμε", επεσήμανε ο παράγοντας της "γκρανάτε".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ