ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Κάσες

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Κάσες
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Κάσες του Πανθρακικού φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και ήδη έχει γίνει η πρώτη διερευνητική επαφή.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Χοσέ Κάσες του Πανθρακικού και ήδη φέρεται να έχει γίνει η πρώτη διερευνητική επαφή.

Ο 27χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής σύμφωνα με πληροφορίες από την πόλη της Θράκης φέρεται ενδιαφέρει εκτός της "Ένωσης" και τον Παναθηναϊκό.

Ο Κάσες αποτελεί την αποκάλυψη του φετινού Πανθρακικού έχοντας σκοράρει 6 γκολ και μοιράσει 7 ασίστ στις 19 βασικές συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Super League συμβάλλοντας τα μέγιστα στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Όπως δήλωσε προ ημερών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Δημήτρης Τζελέπης, έχει δεχθεί κρούση από πέντε ομάδες για τον Ισπανό με τις δύο ελληνικές, δύο τούρκικες και μία ευρωπαϊκή.

Οι δύο ελληνικές φέρεται να είναι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, οι δύο από την Τουρκία οι Μπεσίκτας και Μπούρσαπορ ενώ δεν έχει διαρρεύσει η άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Πιθανότατα όμως να είναι από το Ισραήλ.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ήδη για λογαριασμό του Κάσες στα τελευταία παιχνίδια του Πανθρακικού έχουν βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου της Κομοτηνής αρκετοί σκάουτερ από το εξωτερικό.

Κι αν τη στιγμή αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός φέρεται πως έχει κοστολογήσει τον Κάσες στις 500.000 ευρώ δεν αποκλείεται να πει ναι και σε ενδεχόμενη πώλησή του με λιγότερα χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τουρκική Μπεσίκτας δείχνει έτοιμη να αποσύρει το ενδιαφέρον της γιατί δεν σκοπεύει να δώσει περισσότερα από 300.000 ευρώ.

Όπως και ότι οι ετήσιες απολαβές του Κάσες που το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο με την ΠΑΕ Πανθρακικός δεν ξεπερνούν μαζί με τα μπόνους τις 90.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ