ΑΓΓΛΙΑ

Ενδιαφέρον της Άρσεναλ αποκάλυψε ο Μ'Μπιά

Ενδιαφέρον της Άρσεναλ αποκάλυψε ο Μ'Μπιά
Μ'Μπια

Ο Καμερουνέζος μέσος της Ρεν, Στεφάν Μ'Μπιά, αποκάλυψε ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του

Ο μέσος της Ρεν, Στεφάν Μ'Μπιά, αποκάλυψε οτι η Άρσεναλ είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, με την Έβερτον όμως να έχει το προβάδισμα.
Ο Μ'Μπιά μόλις γύρισε απο το Πεκίνο, όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα του Καμερούν και έστρεψε το βλέμμα του στην Premier League. Ο μέσος της Ρεν έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν οτι θέλει να μετακομίσει στο "Goodison Park" και αποκάλυψε οτι τα "ζαχαρωτά" έχουν καταθέσει πρόταση 8,3 εκ. ευρώ για την απόκτηση του.

Η Ρεν μέχρι τώρα δεν έχει φθάσει σε συμφωνία με κάποια απο τις ενδιαφερόμενες ομάδες, όμως η διοίκηση του συλλόγου έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί οτι ο 22χρονος Καμερουνέζος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία. Ωστόσο, ο Μ'Μπιά "θόλωσε τα νερά" δηλώνοντας οτι η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, τόνισε όμως οτι εκείνος παραμένει "πιστός" στην Έβερτον.

"Μόλις πληροφορήθηκα οτι η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση μου όμως η απόφαση μου είναι ξεκάθαρη, θέλω να συνεχίσω στην Έβερτον. Είναι σημαντικό όμως οι δυο ομάδες να φθάσουν σε συμφωνία. Είναι ευκαιρία που παρουσιάζεται μόνο μια φορά στην ζωή. Η Έβερτον μου προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,4 εκ. ευρώ, ενώ στην Ρεν δεν παίρνω ούτε τα μισά. Πέρα απο την πρόκληση της Premier League, έχω και μια οικογένεια να συντηρήσω. Είναι η ιδανική περίπτωση για την καριέρα μου" είπε χαρακτηριστικά.




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ