ΙΩΝΙΚΟΣ

Ενιαίος και αδιαίρετος

Ενιαίος και αδιαίρετος
Ιωνικος, γηπεδο Νεαπολης

Συνάντηση μεταξύ προέδρων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη πραγματοποιήθηκε σήμερα

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Κανελλάκη, ο οποίος ζήτησε από τον ομόλογό να συναντηθούν, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να καταγραφούν οι θέσεις και οι απόψεις της κάθε πλευράς, το που συμφωνούν και που διαφωνούν, έτσι ώστε να γίνει μια νέα αρχή, προς όφελος της μεγάλης οικογένειας του Ιωνικού.
"Ο Ιωνικός είναι ενιαίος και αδιαίρετος και πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου όχι μόνο να μη διαταραχθεί αυτή η ενότητα, αλλά να την επεκτείνουμε σε όλους τους τομείς. Ευχαριστούμε τον κ. Αριστειδόπουλο, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και ήταν μεγάλη χαρά για μας το ότι καθίσαμε για περισσότερο από τρεις ώρες σε ένα τραπέζι, συζητώντας για την ομάδα μας.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά σημεία, αλλά και κάποιες, μικρές, διαφορές. Όμως, θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό ότι ύστερα από πάρα πολλά χρόνια, συζητήσαμε σε πνεύμα ειλικρινούς και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Οι όποιες διαφορές απόψεων, είναι πολύ μικρές μπροστά στο κοινό συμφέρον του Ιωνικού, της ιδέας που μας ενώνει όλους και την οποία υπηρετούμε ο κάθε ένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες που έχει.

Στην προσπάθεια αυτή δεν μας περισσεύει κανένας και πρέπει να στρατευτούν τόσο οι φίλαθλοι όσο και ο Δήμος, ο οποίος πρέπει να αγκαλιάσει και να βοηθήσει, μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, τον ενιαίο Ιωνικό, την ομάδα της Νίκαιας",



δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Χρήστος Κανελλάκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Αριστειδόπουλος, τόνισε: "Ο Ιωνικός είναι ένας σύλλογος με πολύ μεγάλη ιστορία και παρά τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, καλλιεργεί σχεδόν όλα τα αθλήματα και έχει αναδείξει πάρα πολλούς και μεγάλους αθλητές. Θέλουμε ο Ιωνικός μας να είναι πρωταγωνιστής, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στην κολύμβηση, στην υδατοσφαίριση, αλλά και στο σόφτμπολ.

Ο Ιωνικός δεν έχει την πολυτέλεια να είναι χωρισμένος σε «στρατόπεδα» και σε κομμάτια. Πρέπει να είναι ενιαίος και αδιαίρετος γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να ορθοποδήσει και να μεγαλουργήσει και πάλι. Πιστεύω ότι η εποχή του "διαίρει και βασίλευε" ανήκει στο παρελθόν και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας είναι να κοιτάξουμε μπροστά και κάνουμε μια νέα αρχή, προς όφελος του αγαπημένου μας συλλόγου και φυσικά των δημοτών της πόλης μας.

Πρέπει να κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός και να προχωρήσουμε, Δήμος, παράγοντες, αθλητές και φίλαθλοι, ξεχνώντας αυτά που μας χώρισαν στο παρελθόν και αναδεικνύοντας αυτά που μας ενώνουν, τα οποία είναι πολλά".

Στο μεταξύ, ο κ. Κανελλάκης συναντήθηκε σήμερα με τους Χόρχε Μπάριος, Νίκο Καφέτζη και Μαρία Λυκομήτρου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν, ο κάθε ένας για τα θέματα της αρμοδιότητάς του.

Στα αγωνιστικά

Η ομάδα βρίσκεται στο μέσον της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου και τα αποτελέσματα στους φιλικούς αγώνες, δεν έχουν καμία μα καμία σημασία. Βέβαια οι φίλαθλοι θέλουν πάντα τη νίκη και καλά κάνουν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν ότι στα φιλικά ματς γίνονται δοκιμές και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γίνονται.

Ο Χόρχε Μπάριος, ενημέρωσε τη διοίκηση πως θα ήθελε να δοκιμάσει την ομάδα στο γήπεδο της Νεάπολης και από τη στιγμή που προς το παρόν αυτό δεν μπορεί να γίνει, λόγω των έργων βελτίωσης του χλοοτάπητα, δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τον Λεβαδειακό που είχε προγραμματιστεί για τις 16 Αυγούστου. "Αν είναι να παίξουμε και πάλι σε ουδέτερο γήπεδο, προτιμώ να μη γίνει ο αγώνας με τον Λεβαδειακό", είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός και έτσι το συγκεκριμένο ματς ματιώνεται.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του Ιωνικού προπονήθηκαν σήμερα το πρωί, με όσους έπαιξαν κατά του Χαϊδαρίου να κάνουν «χαλάρωμα» και τους υπόλοιπους να γυμνάζονται εντατικά. Φαμπίνιο και Γκόγκας ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματά τους και από σήμερα μπήκαν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ενώ, αντίθετα, για 4-5 ημέρες θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ο Γιώργος Βουρεξάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον γοφό, που προέκυψε στο τέλος της προπόνησης της περασμένης Τρίτης και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με το Χαϊδάρι.

Τέλος, ο νεαρός τερματοφύλακας, Αχιλλέας Παλάσκας, δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη Λαμία και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός ευχαριστεί τον κ. Παπαδόπουλο για τη συνεργασία.























TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ