ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημέρωση από Γόντικα για πληρωμές και διακανονισμούς

Ενημέρωση από Γόντικα για πληρωμές και διακανονισμούς
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε την Τρίτη στην Παιανία και ενημέρωσε τους πράσινους για την εξόφληση των διακανονισμών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και ενημέρωσε για την ύπαρξη νέων.

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Δημήτρης Γόντικας με την παρουσία του ειδικού συμβούλου πλέον να εκπλήσσει τους περισσότερους πράσινους.

Η παρουσία του Γόντικα όμως είχε να κάνει με την ενημέρωση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για την εξόφληση των διακανονισμών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα τους ενημέρωσε για νέο διακανονισμό που θα πρέπει να γίνει σχετικά με τον διακανονισμό του Οκτωβρίου και του Δεκέμβρη που είναι με τα άλλα μισά της δόσης Φλεβάρη και Μάη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ πρότεινε να γίνει διακανονισμός για τον Ιανουάριο ενώ ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που έρθουν οικονομικές... ανάσες στον σύλλογο η εξόφληση θα γίνει πιο γρήγορα.

Όπως όμως ενημέρωσε ο ειδικός σύμβουλος πλέον των πράσινων αν υπάρξει νωρίτερα η δυνατότητα στους ανθρώπους του Τριφυλλιού θα γίνουν νωρίτερα και οι πληρωμές.

Με αυτή τους την κίνηση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι εντάξει σε ότι έχει να κάνει με τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ μέχρι και τον επόμενο που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2012 ή τον Γενάρη του 2013.

Το θέμα βέβαια είναι ότι μέχρι τότε οι πράσινοι δεν αναμένεται να έχουν και άλλα έσοδα, πλην των όποιων χρημάτων μπουν από την ΟΥΕΦΑ στα ταμεία τους, και πρέπει να βρουν τρόπους για να εξασφαλίσουν τα χρήματα των διακανονισμών.

Μετά το τέλος ο Δημήτρης Γόντικας είχε και ένα δεκάλεπτο τετ α τετ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα συζητώντας για την εικόνα της ομάδας και την αγωνιστική της ανάκαμψη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ