ΑΡΗΣ

Ενημέρωση Αθανασιάδη για την πρόταση

Ενημέρωση Αθανασιάδη για την πρόταση
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, παρουσία και άλλων μελών του διοικητικού συμβουλίου ανέλυσε σε μέλη του ΑΣ Άρης και της Κοινωνίας Μελών Άρη το πλάνο του για την πρόταση που έχει καταθέσει για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ

Δύο μέρες πριν από την συνέχεια της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, εξωτερίκευσε το πλάνο της πρότασής του για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης.

Κάτι που έγινε ενώπιον μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης, του ΑΣ Άρης και της Κοινωνίας Μελών Άρη με αυτό που απομένει πλέον να φανεί είναι το ποια θα είναι η ανταπόκριση που θα υπάρξει μεθαύριο ενώπιον των μελών του Φορέα.

Συγκεκριμένα οι λεπτομέρειες στις οποίες στάθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αφορούσανε τις επόμενες κινήσεις του με την εισροή κεφαλαίων από τον Ισπανό τραπεζίτη και αντιπρόεδρο της Morgan Stanley στην Ελβετία, Φερνάντο Πλα, στην περίπτωση πάντα που μεθαύριο η πρότασή του πάρει το χρίσμα στην συνέχεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Ακόμη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ανέλυσε το νομικό κομμάτι με σκοπό να είναι καλυμμένος νομικά ο σύλλογος και η ΠΑΕ, ανέπτυξε το πλάνο του και τις προϋποθέσεις για το θέμα των μετοχών που θα δοθούν σε μεσεγγυούχο και ακολούθως δόθηκε νέο ραντεβού για σήμερα.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ανέλυσε το πλάνο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά σε σχέση με το οικονομικό όπου θεωρείται ως δεδομένη και επιτακτικής ανάγκη η μείωση του μπάτζετ κάτι που ουσιαστικά σημαίνει στήριξη στο νέο αίμα των ομάδων Κ20 και της πρωταθλήτριας Κ17.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ