ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημέρωση και πίστη στο αρχικό πλάνο

Ενημέρωση και πίστη στο αρχικό πλάνο

Με αφορμή την επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα από την Αγγλία έγινε νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ μια συνάντηση μεταξύ προέδρου, τεχνικού διευθυντή και προπονητή της ομάδας.

Αρχικά υπήρξε ενημέρωση για το ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα και κυρίως για τις επαφές που έγιναν και την προοπτική συνεργασίας σε επίπεδο σκάουτινγκ και γενικότερης οργάνωσης με την Τότεναμ, καθώς με τη Νιούκαστλ δεν χρειάζονται περαιτέρω επαφές, διότι ο Νταμπίζας διατηρεί ήδη πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, αυτή την χρονική στιγμή υπάρχει αναζήτηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, όχι όμως για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αν υπάρξει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Ιανουάριο δεν θα εξεταστεί, ακόμη όμως δεν υπάρχει.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε συζήτηση και για το αγωνιστικό κομμάτι, με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή να αναλύουν τι πάει μέχρι σήμερα καλά, τι όχι και γιατί.

Ο Παναθηναϊκός έχει συγκεκριμένο πλάνο και ανθρώπους που το υλοποιούν και εξακολουθούν να κινούνται με βάση το συγκεκριμένο σχέδιο, γνωρίζοντας ότι είναι μια νέα ομάδα η οποία μέχρι να σταθεροποιηθεί θα έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση.

Τα έως τώρα αποτελέσματα δεν πρόκειται να διαφοροποιήσουν το αγωνιστικό πλάνο και υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα θα γίνεται ολοένα και καλύτερη με την πάροδο των αγώνων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ