ΠΑΟΚ

Ενημέρωση του κόσμου

Ενημέρωση του κόσμου
INTIME SPORTS

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η Τρίτη αφού η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ώρα 13:00) πρόκειται να παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου με κεντρικό ομιλητή της τον πρόεδρό της, Θόδωρο Ζαγοράκη.

Όλα αυτά σε μία μέρα που ακολουθεί αυτή της σημερινής (06/09) όπου η πρωινή προπόνηση είχε το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον με την παρουσία στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής τόσο του αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλία Βιολίδη, όσο και του τεχνικού της διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη.

Η παρουσία του πρώτου είχε να κάνει με ενημέρωση των ποδοσφαιριστών πριν την έναρξη της προπόνησης για το πλάνο των πληρωμών, όσον αφορά το τελευταίο τρίμηνο, ενώ του δεύτερου για μία συνομιλία με όλους σχετικά με την εσωτερική λειτουργία της ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Θα πρέπει να συνδυαστεί ότι η παρουσία των δύο, Βιολίδη και Κωνσταντινίδη, συνδυάστηκε με μία συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ η οποία ξεπέρασε την μία ώρα, στην οποία ζητήθηκαν εξηγήσεις, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης της προπόνησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η καθυστέρηση που υπάρχει έχει να κάνει με τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια του καλοκαιριού στο γήπεδο της Τούμπας με αποτέλεσμα να ξοδευτεί ένα ποσό περίπου της τάξης των 1,2 εκ. ευρώ.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι τα χρήματα που περιμένει η ΠΑΕ από την UEFA από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League σε συνδυασμό με τα χρήματα που θα μπούνε στα ταμεία από την πώληση των μίνι διαρκείας για την φάση του ομίλου του Europa League θα εξασφαλίσουν την άμεση και συνάμα απαιτούμενη ρευστότητα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του Κωνσταντινίδη δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του μήνα, Σεπτέμβρη, να υπάρξει τακτοποίηση μεγάλου μέρους των οφειλομένων. Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό πάντως το συγκεκριμένο θέμα θα είναι ένα από αυτά στα οποία θα σταθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, στην προγραμματισμένη για αύριο (07/09) Συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ