ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Είμαι ικανοποιημένος, κάναμε ένα καλό παιχνίδι"

Ένινγκ: "Είμαι ικανοποιημένος, κάναμε ένα καλό παιχνίδι"

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην ισοπαλία με σκορ 1-1 έμεινε ο Άρης στο "Θ. Κολοκοτρώνη" απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μίχαελ Ένινγκ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης τονίζοντας ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ είναι ικανοποιημένος από τις επιλογές του στην αρχική 11άδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ένινγκ:

Για το παιχνίδι: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Η Τρίπολη είναι δυνατή στην έδρα της, έχει 21 βαθμούς πλέον στην έδρα της. Πετύχαμε πρώτοι ένα γκολ, δεν βάλαμε ένα δεύτερο, παρότι είχαμε ευκαιρίες. Τελικά ο αντίπαλος μας ισοφάρισε και έμεινε αυτό το 1-1 μέχρι το τέλος".

Για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα: “Είμαι ικανοποιημένος, αυτή ήταν η επιλογή μου, κατά την γνώμη μου όλα πήγαν καλά, θέλαμε τον βαθμό”.

Για τον Ιντέγε: "Δεν τον έχω δει ακόμα, γιατί μόλις τώρα τελείωσε το παιχνίδι. Προς το παρόν δεν ξέρω ακόμα. Εάν δω ότι μπορεί να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο τότε θα τον χρησιμοποιήσω".

Για το Κύπελλο: "Προφανώς θέλουμε την πρόκριση την Πέμπτη απέναντι στον Ατρόμητο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ