ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενισχύει τα μετόπισθεν ο Φερέιρα

Ενισχύει τα μετόπισθεν ο Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να παρατάξει τριάδα στην άμυνα για το ματς με την Τότεναμ ενώ στην διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης είχε τετ α τετ με τον Λουκά Βύντρα.

Το ματς με την Τότεναμ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League είναι προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πονοκεφαλιάζει για την ομάδα που θα παρατάξει έτσι ώστε να μπορέσει να συγκρατήσει τους ποδοσφαιριστές του Βίλας Μπόας.

Ο 66χρονος τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα πλάνα του αλλά σύμφωνα με όσα έχει στο μυαλό του δεν αποκλείεται να δούμε τριάδα στην άμυνα προκειμένου να ενισχύσει τα μετόπισθεν και να μπορέσει να κρατήσει το μηδέν.

Θα πρέπει να δούμε βέβαια και ποιους παίκτες θα έχει τελικά στην διάθεση του ο Πορτογάλος καθώς περιμένει να δει τι θα γίνει με τους Βελάσκες, Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλο ώστε να ξέρει αν μπορεί να τους υπολογίζει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Μπουμσόνγκ (τραυματίας) και Σπυρόπουλος (τιμωρημένος) είναι εκτός μάχης.

Αν τελικά ο Φερέιρα θελήσει να παίξει με τρεις τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Κατσουράνη σε θέση λίμπερο έχοντας δίπλα του τους Πίντο και Βελάσκες.

Παράλληλα ο Πορτογάλος την Τρίτη το πρωί είχε και ένα τετ α τετ με τον Βύντρα με τον οποίο συζήτησε για αρκετή ώρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα αντικείμενο της συζήτησης του να ήταν η θέση στην οποία θα κληθεί να αγωνιστεί ο διεθνής αμυντικός στο ματς με την Τότεναμ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ