ΑΕΚ

Ενίσχυση από Κύπρο

Ενίσχυση από Κύπρο
θανοπουλος νασος

Ο Βλαδίμηρος Λανίτης συζητά τη συμμετοχή του στην οικονομική ενίσχυση με 7 εκατ. ευρώ. Διάψευση από Κύπρο

Η οικογένεια Λανίτη δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και την κατασκευή αεροδρομίων, ενώ ο ίδιος ο Βλαδίμηρος Λανίτης είναι ιδιοκτήτης της Coca Cola Hellenic Bottling Co S.A.
Η συμφωνία, που σίγουρα θα προσφέρει βαθιά οικονομική ανάσα στην Ένωση, αναμένεται να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου το ποσό, το οποίο θα κατατεθεί για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, να αξιοποιηθεί για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ θα συμμετάσχει και ο επίσης Κύπριος επιχειρηματίας Παντελής Αθηνής, μέλος ήδη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος θα διαθέσει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, με το οποίο θα καλυφθεί το συνολικό ποσό των 15 εκατ. που είχε οριστεί εξαρχής για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από την τελευταία γενική συνέλευση (6 εκατ. έχουν ήδη καταβληθεί από τους νυν μετόχους).

Διαψεύδουν...

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Κανάλι 6" μέλη της οικογένειας Λανίτη διέψευσαν ότι ο Βλαδίμηρος Λανίτης ή άλλο μέλος της οικογένειας, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά ποσοστού στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ.






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ