ΙΝΤΕΡ

Ενίσχυση με Έντερ για Ίντερ

Ενίσχυση με Έντερ για Ίντερ

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απαίτησε από τη διοίκηση της Ίντερ έναν φορ τον Ιανουάριο και αυτή τον ικανοποίησε απόλυτα, αποκτώντας τον Έντερ από τη Σαμπντόρια μέχρι το 2020.

Αν και παραμένει ακόμα μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου (είναι στο -6 από την πρωτοπόρο Νάπολι) η Ίντερ αντιμετωπίζει οξύ επιθετικό πρόβλημα με μόλις 26 γκολ ενεργητικό μετά τη συμπλήρωση 21 αγωνιστικών και το γεγονός αυτό έκανε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να... ωρύεται για ανάγκη ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης.

Ενίσχυση με Έντερ για Ίντερ

Η διοίκηση της Ίντερ δεν έμεινε ασυγκίνητη στο αίτημα του προπονητή της και φρόντισε να τον ικανοποιήσει καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Σαμπντόρια και το μεσημέρι της Παρασκευής (29/1) ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του Έντερ μέχρι το 2020.

Ενίσχυση με Έντερ για Ίντερ

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Τόσα χρόνια θυσίας σε αυτή τη δουλειά με έφεραν σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Ίντερ", δήλωσε ο 29χρονος φορ, ο οποίος με τα 12 γκολ στη φετινή Serie A βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ (μαζί με τον Ντιμπάλα), πίσω μόνο από τον ασυναγώνιστο Ιγκουαΐν (20 γκολ).

Ενίσχυση με Έντερ για Ίντερ

Σημειώνεται πως για τον παίκτη είχε καταθέσει δελεαστική πρόταση και η Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι, με τον ίδιο να προτιμάει ωστόσο την Ίντερ, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει αν το επιθυμεί και στο κυριακάτικο "Derby della Madonnina" (22η αγωνιστική) απέναντι στη Μίλαν.

Ενίσχυση με Έντερ για Ίντερ

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, ο "Μάντσιο" προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-1-2 κόντρα στους "ροσονέρι", όπου ο Πέρισιτς θα βρίσκεται στην πλάτη των Ικάρντι και Έντερ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ