ΙΩΝΙΚΟΣ

Ενίσχυση με Ζαχαρόπουλο

Ενίσχυση με Ζαχαρόπουλο
Ζαχαρόπουλος

Ο Ιωνικός διέψευσε τα σενάρια περί μεταγραφής του Βουρεξάκη στον ΟΦΗ. Φήμες για συμφωνία με Ζαχαρόπουλο

Διαψεύδει για Βουρεξάκη



Ο αντιπρόεδρος του Ιωνικού ξεκαθάρισε χθες πως κανένας παίκτης του Ιωνικού που δεσμεύεται με συμβόλαιο δεν πρόκειται να παραχωρηθεί. Όταν λοιπόν σήμερα διάβασαν ότι ο Βουρεξάκης "έκλεισε" στον ΟΦΗ, αμέσως φρόντισαν να αποκαταστήσουν την τάξη.

"Παρά τη χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ιωνικός, κ. Σταύρου Σιέμπου, ότι ο Ιωνικός δεν θα βγάλει στο σφυρί κανένα ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα σε αθλητική εφημερίδα ότι ο Γιώργος Βουρεξάκης "έκλεισε" στον ΟΦΗ.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο δεν έχει την παραμικρή δόση αληθείας καθώς όχι μόνο δεν έχει υπάρξει συμφωνία, όπως αναφέρετα, αλλά δεν έχει γίνει απολύτως καμία επαφή μεταξύ των δύο ΠΑΕ."




Στα αγωνιστικά
Στο μεταξύ, την προτελευταία τους προπόνηση, πριν το ματς της Κυριακής (17.00) με τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού και ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέρα από τα γνωστά, των Κωνσταντινίδη, Καντιμοίρη και Κοτίτσα, καθώς ο Γκιγέρμο Ερνάντο προπονήθηκε σήμερα κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για το ματς με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχεια ο προπονητής του Ιωνικού θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής.

Τι γίνεται με τα εισιτήρια
Για το ματς με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ Ιωνικός έχει εκδόσει 3.101 εισιτήρια και σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύσκεψη με την Αστυνομία και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς, θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα με αυτά που ελήφθησαν για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι μεμονωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, καθώς η Πειραϊκή ΠΑΕ δεν ζήτησε εισιτήρια, θα καθίσουν στις κερκίδες των θυρών 6 και 7-8, ενώ οι οπαδοί του Ιωνικού θα καθίσουν στις κερκίδες των θυρών 5 (VIP), 4 και 3, με τη θύρα 1-2 να παραμένει φυσικά κλειστή, αφού έχει κριθεί επικίνδυνη.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί του Ιωνικού που κατέχουν εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 1-2 θα καθίσουν στη θύρα 4, ενώ αυτοί που έχουν εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 4, θα εισέλθουν στη θύρα 3, στην οποία θα καθίσουν και αυτοί που θα είναι εφοδιασμένοι με προσκλήσεις.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ (θύρα 3), 25 ευρώ (θύρες 4 και 7-8) και 30 ευρώ (θύρα 6). Τα εκδοτήρια του γηπέδου της Νεάπολης θα ανοίξουν την Κυριακή το μεσημέρι (14.00).















TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ