ΠΑΟΚ

Εννιά χρόνια χωρίς τον Κατσούρη...

Εννιά χρόνια χωρίς τον Κατσούρη...
Κατσούρης

Εννιά χρόνια χωρίς τον Κατσούρη...

Γεννημένος στις 28 Οκτωβρίου του 1976 ο Παναγιώτης φαινόταν από μικρός ότι είχε λαμπρό μέλλον μπροστά του.
Πρωτόπαιξε μπάλα στην ακαδημία Πλάτωνος (Αθήνα), αλλά στην συνέχεια επέστρεψε στην Νάουσα από όπου και καταγόταν. Έτσι σε ηλικία μόλις 16, ετών έκανε το ντεμπούτο στην Α' Εθνική.

Στις 6 Ιουνίου του 1996 ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε την απόκτηση του 19 χρονών τότε Κατσούρη για πέντε χρόνια και ο ποδοσφαιριστής πραγματοποιούσε ένα παιδικό του όνειρο. Ένα όνειρο που δυστυχώς είχε κατάληξει εφιάλτη... Μία ζωή που το ξεκίνημα της θα το ζήλευαν πολλά παιδιά στην ηλικία του αλλά ένα τραγικό τέλος

Δύο χρόνια μετά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής και αφού είχε καταφέρει να καταξιωθεί με την φανέλα του Δικεφάλου, άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Τι είχε συμβεί;

Ακολουθούν τα ... άσχημα μαντάτα όπως ακριβώς τα έγραφαν τότε τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας στις 10 Φεβρουαρίου του 1998:

"Τραγικό τέλος είχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κατσούρης.

Ο 21χρονος διεθνής άσος σκοτώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη περιοχή Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο Κατσούρης οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε τσιμεντένια γέφυρα."

Το αυτοκίνητο στη κυριολεξία κόπηκε στα δύο, τρανή απόδειξη της σφοδρότητας της πρόσκρουσης, και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του".







Εμείς να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ γυρνούσε τότε από τι άλλο; Από έναν αγώνα ποδοσφαίρου 5Χ5 που έπαιζε συχνά με φίλους.

Με την φανέλα της ομάδας από την Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε σε 24 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, 4 για το Κύπελλο και μία φορά στην Ευρώπη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τον φιλόδοξο, τσαμπουκά, πλακατζή, Παναγιώτη Κατσούρη, δεν τον έχουν ξεχάσει ποτέ οι φίλοι του και οι συγγενείς του. Ούτε φυσικά και ο κόσμος του ΠΑΟΚ που τον τιμά με το καθιερωμένο μνημόσυνο που οργανώνει στον τόπο του δυστυχήματος.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ