ΑΡΣΕΝΑΛ

Ενοχλημένοι στην Άρσεναλ με Γκαλάς

Ενοχλημένοι στην Άρσεναλ με Γκαλάς
Γκαλάς

Ενοχλημένοι φαίνεται ότι είναι πολλοί ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ με τον συμπαίκτη τους στην ομάδα Γουλιάμ Γκαλάς

Οι σχέσεις των ποδοσφαιριστών στην ομάδα της Άρσεναλ δεν μοιάζουν να είναι και οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα, πράγμα που έγινε και δημόσια γνωστό μετά από δηλώσεις αστέρα του συλλόγου των "Κανονιέρηδων".
Ο ποδοσφαιριστής άφησε να εννοηθεί ότι αρκετοί από τους παίκτες έχουν πρόβλημα με τον αρχηγό της ομάδας Γουλιάμ Γκαλάς, καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για το κακό κλίμα στα αποδυτήρια ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Γκαλάς φέρνει σε δύσκολη θέση αρκετούς από τους νεαρούς του συλλόγου.

" Ο Γουλιάμ δεν συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε να κάνει ένας αρχηγός με αποτέλεσμα να έχει χάσει τον σεβασμό σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών στην ομάδα, μάλιστα πριν το ματς με την Τσέλσι προσπάθησε να μας μαζέψει όλους μαζί μπροστά στις κάμερες για να δείξει ότι και καλά είναι ο αρχηγός".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος Γάλλος αμυντικός είχε ένα σοβαρό επεισόδιο με τον νεαρό επιθετικό του συλλόγου Θιο Γουόλκοτ, τον οποίο "έλουσε" με ουκ ολίγα άσχημα λόγια με πιο χαρακτηριστική έκφραση από όλες, ότι δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδο του Ρούνεϊ όσο και αν προσπαθήσει.




TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ