PREMIER LEAGUE

Ενοχλημένος ο Γκουαρδιόλα με Αρτέτα: "Να γίνει ξεκάθαρος, ίσως γνωρίζει για τις 115 κατηγορίες της Σίτι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Μικέλ Αρτέτα
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Μικέλ Αρτέτα © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενοχλήθηκε από τη δήλωση του Μικέλ Αρτέτα και στη συνέντευξη Τύπου βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στον άλλοτε συνεργάτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, ζητώντας του να γίνει πιο ξεκάθαρος.

Οι δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα φαίνεται πως ενόχλησαν τον άλλοτε συνεργάτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος απάντησε, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα μετά το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (24/9) πριν από το ματς του League Cup με την Μπόλτον, ο Αρτέτα, ερωτηθείς για το αν η ομάδα του χρησιμοποιεί "σκοτεινές τεχνικές", όπως την κατηγορεί η Σίτι, δήλωσε:

"Ήμουν εκεί για τέσσερα χρόνια. Έχω όλες τις πληροφορίες, οπότε ξέρω, πιστέψτε με", κάτι που δεν άρεσε στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (27/9).

"Την επόμενη φορά, ο Μικέλ θα πρέπει να είναι πιο σαφής. Πρέπει να είναι ξεκάθαρος την επόμενη φορά για το τι ακριβώς εννοεί ότι ήταν εδώ για τέσσερα χρόνια και ξέρει ακριβώς τι συνέβη εδώ.

Επειδή μπορεί να σχετίζεται με τη διαδικασία με τις 115 κατηγορίες, μπορεί να γνωρίζει πληροφορίες για αυτό, ίσως. Δεν ξέρω...".

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ