ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενοχλήσεις ο Μπεργκ, δεν ξεκινάει με ΠΑΣ

Ενοχλήσεις ο Μπεργκ, δεν ξεκινάει με ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ φαίνεται πως τίθεται νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας (15:00), εξαιτίας ενοχλήσεων. Με Πέτριτς στην κορυφή της επίθεσης, 11αδάτος και ο Μπουμάλ.

Ατυχία για τον Μάρκους Μπεργκ ενόψει του σημερινού (15:00) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού, αισθάνεται ενοχλήσεις και ενημέρωσε σχετικά τον προπονητή του, Αντρέα Στραματσόνι, για το πρόβλημα, το οποίο δεν εντοπίζεται στο σημείο όπου είχε τραυματιστεί στον αγώναμε την Παναχαϊκή.

Αν και αρχικά ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ειδοποιήθηκε να είναι stand by, ο Μπεργκ γνωστοποίησε στον Ιταλό κόουτς ότι θα παραμείνει στα Γιάννινα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει προερχόμενος από τον πάγκο και αναλόγως με το πως θα κυλάει το παιχνίδι.

Ο Στραματσόνι αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Μλάντεν Πέτριτς στο 4-3-3 που έχει στο μυαλό του, ενώ στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται πιθανότατα και ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ