ΠΑΟΚ

Ενότητα στον ΠΑΟΚ

Ενότητα στον ΠΑΟΚ
ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ

Ο Νίκος Βεζυρτζής μίλησε χθες το βράδυ στους παίκτες και το προπονητικό τιμ στη γιορτή που διοργανώθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ

" Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Να είστε όλοι γεροί. Το μήνυμα που θέλω να περάσω σε όλους είναι ότι πρέπει να γνωρίζεται ότι πιστεύουμε πολύ σε σας. Πιστεύω ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους, που ως τώρα έχουν δώσει το 60% των δυνατοτήτων τους. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε όλοι να δώσετε περισσότερα στον ΠΑΟΚ.

Στο ξεκίνημα του 2007 μας περιμένει ένας Γολγοθάς. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι πολύ δύσκολοι μήνες. Και για μας, αλλά ειδικά για σας, καθώς υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια. Εφόσον είστε εσείς καλά, όλα μπορούν να πάνε καλά. Με τη δική σας βοήθεια μπορούμε να πετύχουμε και εμείς ακόμη περισσότερα. Οι επιτυχίες σας μας δίνουν κουράγιο για να πετύχουμε περισσότερα. Εύχομαι το 2006 να φύγει και να μην ξαναγυρίσει για τον ΠΑΟΚ. Ξεχάστε ότι έγινε μέσα στο 2006 και ας γίνει μία νέα αρχή το 2007

", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ από την Τρίτη τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα οι Στέφανος Αθανασιάδης, Σταύρος Τσουκαλάς και Κώστας Μανουσαρίδης θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα του "Δικεφάλου".

Τέλος, μετά την υπογραφή του Σταύρου Σαράφη χθες το πρωί στο δικηγορικό γραφείο νομικού συμβούλου του Γιάννη Γούμενου, Σταύρου Κουμεντάκη, αν και την τελευταία μέρα που εξέπνεε η προθεσμία για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, υπέγραψε την αποδοχή μεταβίβασης προς αυτόν των μετοχών του Γιάννη Γούμενου που θα ισχύει από σήμερα βάσει των συμβολαιογραφικών πράξεων που υπάρχουν.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ