ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ενσωματώνεται ο Ιτάνζ

Ενσωματώνεται ο Ιτάνζ
INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα αναμένεται την Τρίτη ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος θα ενσωματωθεί από την Τετάρτη στις προπονήσεις του Ατρομήτου. Το μυαλό όλων στο ματς με την Καβάλα

Στον Ατρόμητο, έχουν αφήσει στο παρελθόν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και έχουν στρέψει την προσοχή τους, στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου με αντίπαλο την Καβάλα το Σάββατο στο "Ανθή Καραγιάννη". Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη είναι ότι δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών από τη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, ενώ ο Ανδρέας Τάτος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες θα αποφασιστεί την Τρίτη σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

Παράλληλα, την Τρίτη αναμένεται στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου, ο Σαρλ Ιτάνζ ο οποίος μάλλον δεν θα προλάβει την προπόνηση και το πιθανότερο είναι να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα στην προπόνηση της Τετάρτης.

Τέλος, μια πράξη, που είναι άξια συγχαρητηρίων, έκανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της επαγγελματικής ομάδας Αντώνης Αθανασίου.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και ενώ τον παρακολουθούσε μαζί με παίκτες από τα τμήματα Ακαδημιών στη Θύρα 26 βρήκε ένα πορτοφόλι και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στον διευθυντή των σχολών του Ολυμπιακού Νίκο Γεωργιάδη.

Ο τελευταίος επικοινώνησε σήμερα με την ΠΑΕ Ατρόμητος και εξέφρασε τις ευχαριστίες του εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συγκινητική πράξη του νεαρού ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ