ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ενσωματώνονται Ναπολεόνι, Δημούτσος

Ενσωματώνονται Ναπολεόνι, Δημούτσος
INTIME SPORTS

Ο Σα Πίντο θα περιμένει στην προπόνηση της Παρασκευής να δει τους δυο ποδοσφαιριστές του να βγάζουν όλο το πρόγραμμα για να τους υπολογίζει για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε την Πέμπτη ο Ατρόμητος σε χαλαρούς ρυθμούς και ο Σα Πίντο περιμένει με αγωνία την προπόνηση της Παρασκευής. Τότε θα μπορέσει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Ναπολεόνι και Δημούτσος οι οποίοι αν ακολουθήσουν το πρόγραμμα τότε θα υπολογίζονται για την αναμέτρηση με το τριφύλλι.

Πλην των δυο προαναφερθέντων στους απόντες συμπεριλαμβάνονται και οι Παπάζογλου, Μπρίτο και Κούρος με τους δυο τελευταίους να μην υπολογίζονται για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στροφή στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» έκανε από σήμερα ο Ατρόμητος που ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο την προετοιμασία.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Πανθρακικού έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ναπολεόνι και Δημούτσος ακολούθησαν έντονο πρόγραμμα με την προοπτική να ενσωματωθούν αύριο.

Ο Παπάζογλου παρουσιάστηκε στο αθλητικό κέντρο και έλαβε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του πυρετού που έχει από χθες. Ο ίδιος αισθανόταν λίγο καλύτερα και αύριο είναι πολύ πιθανόν να μπει και αυτός μαζί με την ομάδα.

Μπρίτο και Κούρος επισκέφθηκαν τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκο Πισκοπάκη ο οποίος διαπίστωσε ότι η μετατραυματική τους πορεία εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Ο Μπρίτο από Δευτέρα θα μπει στο γήπεδο και καθημερινά θα ανεβάζει ρυθμούς ενώ ο Κούρος ήδη έχει ξεκινήσει ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Αύριο το πρωί η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ