ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ενσωματώθηκαν Μήτρογλου, Γιαννούλης

Ενσωματώθηκαν Μήτρογλου, Γιαννούλης
INTIME SPORTS

Οι Μήτρογλου και Γιαννούλης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική μας ομάδα, επέστρεψαν στις προπονήσεις του Ατρομήτου. Μοίρασαν εισιτήρια οι παίκτες σε Γυμνάσιο του Περιστερίου

Με την συμμετοχή των διεθνών Κώστα Γιαννούλη και Κώστα Μήτρογλου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ατρομήτου την Τετάρτη (16/11) στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες δέχθηκαν συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους στους αγώνες της Εθνικής με Ρωσία και Ρουμανία από συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Ο Γιαννούλης που αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα με τη Ρουμανία έκανε αποθεραπεία, ενώ ο Μήτρογλου που έπαιξε για ένα ημίχρονο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε κανονικά.

Πιο χαλαρά γυμνάστηκαν οι Σκόνδρας, Αναστασάκος, ο πρώτος γιατί έχει ένα χτύπημα από το ματς της Εθνικής Ελπίδων με τη Βοσνία και ο δεύτερος γιατί έχει ενοχλήσεις στη μέση. Την Πέμπτη (17/11) ωστόσο αναμένεται να ενσωματωθούν πλήρως.

Μοίρασαν εισιτήρια σε Γυμνάσιο

Στο μεταξύ, με φωνές και συνθήματα οι μαθητές και οι μαθήτριες του 12ου Γυμνασίου Περιστερίου υποδέχθηκαν το πρωί της Τετάρτης (16/11) τους ποδοσφαιριστές Βέλιμιρ Ράντμαν, Βαγγέλη Οικονόμου και Τάσο Καραμάνο δείχνοντας τη μεγάλη τους αγάπη για τον Ατρόμητο.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας του Περιστερίου μοίρασε εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αφίσες της ομάδας, πολλά αυτόγραφα και αποχώρησε από το σχολείο με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 17.00-20.00 και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 14.00–20.00 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον Λεβαδειακό αλλά και καρτών διαρκείας με έκπτωση 50%.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Θύρα 2: 20 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ